net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο χειμώνας βρίσκεται κοντά στο τέλος του, αλλά δεν λέει να το βάλει κάτω. Καιρός λοιπόν για να επωφεληθούμε από τις χειμερινές προσφορές των καταστημάτων.

Κράνος Airoh MIRÒ XR COLOR. Aπό 255 ευρώ μόνο 169 ευρώ.

Μπουφάν Ixon Colorado. Aπό 197 ευρώ μόνο 149 ευρώ.

Παντελόνι Revit TEXTILE-CORDURA Sand. Aπό 258 ευρώ μόνο 199 ευρώ.

H μπότα APACHE H20 της REVIT μπορεί να γίνει δική σας με 183 ευρώ.

Αγορά χειμερινού εξοπλισμού: Η στιγμή είναι τώρα!

Ο χειμώνας βρίσκεται κοντά στο τέλος του και αυτό, μεταξύ άλλων, έχει το εξής θετικό για τον ψαγμένο αναβάτη: τις πολλές και ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές σε χειμερινό εξοπλισμό!

 
Ο φετινός χειμώνας, αν και πλησιάζει στο τέλος του, δεν λέει να το βάλει κάτω! 

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι απρόβλεπτες βροχές κάνουν πολύ συχνά την εμφάνισή τους και επιβάλλουν στους αναβάτες να είναι πάντα σωστά προετοιμασμένοι και να χρησιμοποιούν τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφάλειας: Ζεστό μπουφάν, που να αυξομειώνει εύκολα την προστασία που προσφέρει από το κρύο• χοντρά γάντια που προσφέρουν άνεση και ασφάλεια• αδιάβροχο παντελόνι αλλά και σακάκι, για να μένετε πάντα στεγνοί. Αδιάβροχες μπότες γιατί «όταν κρυώνουν τα πόδια, κρυώνει όλο το σώμα» που λένε και οι παλιότεροι! 

Όλα τα παραπάνω παίζουν το δικό τους μεγάλο ρόλο για να μείνετε ζεστοί, στεγνοί και ασφαλείς κατά το χειμώνα, και τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας. Η σεζόν τελειώνει και πολλά μεγάλα καταστήματα έχουν ξεκινήσει τις προσφορές κάνοντας την αγορά χειμερινού εξοπλισμού ιδιαίτερα ελκυστική.

Προχωρώντας τώρα στην αγορά χειμερινού εξοπλισμού ο αναβάτης βγαίνει τετραπλά κερδισμένος. Πρώτα από όλα ανανεώνει τον εξοπλισμό του φέτος και μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και να τον χαρεί για αρκετές ημέρες μέχρι να τελειώσει και πρακτικά το κρύο και η βροχή. Παράλληλα το επόμενο φθινόπωρο, και ο χειμώνας θα σας βρουν απόλυτα προετοιμασμένους και δεν θα χρειάζεται να τρέχετε την τελευταία στιγμή ή «κατόπιν εορτής» για αγορές «μπαλώματα» που μπορεί να σας στοιχίσουν παραπάνω. Τρίτο και πιο σημαντικό είναι φυσικά οι χαμηλότερες τιμές, ενώ σαν «μπόνους» βλέπουμε και τις προσφορές σε άλλα επώνυμα αξεσουάρ και είδη αναβάτη (π.χ. κράνη) που κάνουν αυτή την περίοδο την εμφάνισή τους. 

Για να σας βοηθήσουμε στην αναζήτηση του καλύτερου εξοπλισμού αναβάτη της αγοράς στις χαμηλότερες τιμές, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο δυνατές «χειμερινές» προσφορές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Είμαστε σίγουροι ότι θα τις βρείτε ιδιαίτερα ελκυστικές, ενώ ανάμεσά τους δεν αποκλείεται να βρίσκεται το επόμενο «κομμάτι» που λείπει από τον εξοπλισμό σας, ή εκείνο που θα έρθει να αντικαταστήσει ή και να αναβαθμίσει κάτι παλιό ή φθαρμένο. Το πρώτο σας βήμα ξεκινά από εδώ!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ