net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σε προσφορά βρίσκεται το γυναικείο Mugen Race 1145 το οποίο μπορείτε τώρα να αποκτήσετε στην τιμή των 129 ευρώ, με όφελος 30 ευρώ.

Τζάκετ Mugen Race 1145 σε προσφορά

Το «1145» είναι ένα προσιτό γυναικείο τζάκετ 3/4 της Mugen Race το οποίο γίνεται τώρα ακόμη πιο ελκυστικό στο κοινό χάρη στη νέα και χαμηλότερη τιμή προσφοράς με την οποία διατίθεται.

 
Συγκεκριμένα, η Tzortzopoulos Moto Fashion & Accessories προσφέρει πλέον το τζάκετ 1145 της Mugen Race στην τιμή των 129 ευρώ, με όφελος για τον αναβάτη 30 ευρώ σε σχέση με την αρχική του τιμή.

Το 1145 είναι ένα τεχνικό τζάκετ κατασκευασμένο εξωτερικά από σύνθετο υλικό cordura και Polyester 600D. Εσωτερικά φέρει αδιάβροχη επένδυση αλλά και αφαιρούμενη θερμική επένδυση, ενώ είναι εξοπλισμένο και με μαλακά προστατευτικά σε αγκώνες, ώμους και πλάτη προδιαγραφών CE EN-1621-1. Τα μανίκια εσωτερικά είναι κατασκευασμένα από ελαστικό υλικό για καλύτερη εφαρμογή, ενώ για μεγαλύτερη άνεση ο λαιμός και οι περιοχή στους καρπούς φέρουν επένδυση από μαλακό neoprene. 

Εξωτερικά τα μανίκια έχουν και ιμάντες ρύθμισης, ενώ άλλα στοιχεία που κάνουν το τζάκετ της Mugen Race να ξεχωρίζει είναι το αδιάβροχο κάλυμμα του φερμουάρ, οι ανακλαστικές επιφάνειες, το φερμουάρ σύνδεσης με παντελόνι και η εσωτερική τσέπη για το κινητό σας. 

Σε μαύρο ή μπεζ χρώμα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά στο τηλ. 210-9241108.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ