net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεγάλωσε η οικογένεια Adventure της ΚΤΜ για το 2015, αυξήθηκαν και οι επιλογές των αναβατών, που αποζητούν την περιπέτεια.

Ναυαρχίδα για το νέο έτος, το 1290 Super Adventure. Με εκρηκτικές επιδόσεις, εξοπλισμό κορυφής, και ηλεκτρονικά από το μέλλον.

Στον αντίποδα με το 1290 βρίσκεται το 1050, που αποτελεί το πλέον μάχιμο, αλλά και λιτό σε σχέση με τα αδέλφια του, μοντέλο περιπέτειας των αυστριακών.

Φυσικά στη γκάμα παραμένουν οι 2 πετυχημένες εκδόσεις του 1190, το "απλό" και το R.

Αξίζει να ρίξετε μια ματιά στην πληθώρα από επίσημα αξεσουάρ που παρέχουν οι Αυστριακοί για την οικογένεια Adventure.

Ταξίδι, χώμα, άσφαλτος, επιδόσεις, αλλά και ανέσεις, με το συγκεκριμένο ετοιμοπόλεμο χαρακτήρα που μοιράζονται όλες οι μοτοσικλέτες της ΚΤΜ.

KTM Adventure 2015. Η οικογένεια μεγάλωσε

Για το 2015, η οικογένεια Adventure της ΚΤΜ μεγάλωσε, περιλαμβάνοντας τα νέα μοντέλα 1290 Super Adventure και 1050 Adventure, που συμπληρώνουν τη γκάμα των 1190 Adventure και 1190 Adventure R.

 
Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας και ανάπτυξης, η καινούρια γκάμα Adventure χρησιμοποιεί καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά από την αυτοκινητοβιομηχανία τα οποία συνδυάζει με την 'READY TO RACE' φιλοσοφία της KTM και δημιουργεί πιο δυναμικές, πιο ασφαλείς και πιο διασκεδαστικές μοτοσυκλέτες από ποτέ.

Η KTM 1290 Super Adventure έρχεται για να επαναπροσδιορίσει την έννοια της πολυτελούς ταξιδιωτικής εμπειρίας στους δύο τροχούς. Εξοπλισμένη με 160 άλογα, 14,3 Kgm ροπής, ημι-ενεργητικές αναρτήσεις, LED φώτα στροφής, cruise control, και προαιρετικό hill hold control, αποτελεί μια μοτοσυκλέτα υπέρ-επιδόσεων με ενσωματωμένη κορυφαία τεχνολογία, αλλά και με πρωτοπόρες λύσεις, και φυσικά με το απαράμιλλο στιλ των αυστριακών.

Η KTM 1050 Adventure δεν διαθέτει ούτε υπερβολική δύναμη, ούτε εξεζητημένο εξοπλισμό, απευθυνόμενη σε εκείνους που θέλουν μια ταξιδιωτική enduro μοτοσυκλέτα που προσφέρει καθαρή, αγνή απόλαυση! Φυσικά παράλληλα προσφέρει όλες τις ανέσεις για κάλυψη μεγάλων αποστάσεων, με ένα πλαίσιο που παρακαλεί για στροφές, ενώ διεκπεραιώνει με απόλυτη αταραξία όλες τις αστικές αποστολές που θα του θέσετε. Με τον δικύλινδρο V κινητήρα, που πρωτοεμφανίστηκε στο KTM 1190 ADVENTURE, η μείωση του κυβισμού δεν σημαίνει μείωση της απόλαυσης και της διασκέδασης, καθώς ο χαρακτήρας Adventure διατηρείται ατόφιος, με απόδοση 95 ίππων. 
Για την Οικογένεια ADVENTURE η KTM δημιούργησε ένα ειδικό microsite. Εκεί, οι αναβάτες μπορούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την γκάμα, να συγκρίνουν τα μοντέλα μεταξύ τους και να ανακαλύψουν ποιο μοντέλο Adventure καλύπτει τις ανάγκες τους. Μέσα από την τεράστια γκάμα των PowerParts μπορούν να επιλέξουν με ποια αξεσουάρ θέλουν να εξοπλίσουν και να εξατομικεύσουν την μοτοσυκλέτα τους, αλλά και να μοιραστούν φωτογραφίες από την δική τους ADVENTURE για να βοηθήσουν και να εμπνεύσουν και άλλους αναβάτες.

Από τα τέλη Ιανουαρίου, με αρχές Φεβρουαρίου, οι νέες μοτοσυκλέτες 1050 and 1290 θα είναι διαθέσιμες προς πώληση σε όλους τους συνεργάτες KTM.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ