net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πλούσιο και χορταστικό το πρώτο τεύχος του Moto Τρίτη για το 2015.

Αποστολή Σικελία: Kawasaki Versys 1000/650

Δοκιμή: Harley-Davidson Street 750.

ΚΤΜ: Γκάμα off-road 2015

Αφιέρωμα Honda: Εξουσιοδοτημένο service

Σε βουνά και ηφαίστεια

Οδηγήστε μαζί μας στους πρόποδες της Αίτνας τα νέα Kawasaki Versys 650/1000, γνωρίστε την off-road γκάμα της KTM, χαρείτε το «αιρετικό» H-D Street 750, ανακαλύψτε τη σχολή του Νίκου Σπανού, και πολλά ακόμη!

 
Πλούσιο και χορταστικό και αυτό το τεύχος του Moto Τρίτη, το πρώτο για το 2015. Για άλλη μια φορά προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε κανένα παραπονεμένο και για αυτό το λόγο θα βρείτε δοκιμές και ρεπορτάζ για όλα σχεδόν τα γούστα, αν και το χώμα και το ταξίδι έχουν μάλλον την τιμητική τους. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Αποστολή Σικελία: Kawasaki Versys 650
Το Kawasaki Versys ανανεώθηκε για το 2015 με την φρέσκια και επιθετική του σχεδίαση να λέει μόνο τη μισή αλήθεια για τις αλλαγές που δέχθηκε. Ουσιαστικές αλλαγές που έκαναν το δικύλινδρο Versys μια πιο ώριμη και ολοκληρωμένη μοτοσικλέτα, που βλέπει πλέον το ταξίδι με άλλο μάτι.

Αποστολή Σικελία: Kawasaki Versys 1000
Ανανεωμένο για φέτος παρουσιάζεται και το 4κύλινδρο 1000άρι Versys. Πέρα από την όμορφη σχεδίαση την οποία και μοιράζεται πλέον με το 650, το μεγάλο adventure της Kawasaki έγινε ακόμη πιο αποδοτικό στον τουρισμό, και απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη γκάμα αξεσουάρ.

Δοκιμή: Daytona Trevis 125
Για τους αναβάτες που ψάχνουν την επόμενη οικονομική και χρηστική λύση στην καθημερινή μετακίνηση, δοκιμάσαμε το νέο Daytona Trevis 125. Μικρό σε διαστάσεις, ποιοτικό, χρηστικό αλλά και fun, το Trevis 125 είναι ένα scooter που πρέπει να γνωρίσετε, όχι μόνο λόγω της απίστευτης τιμής του.

Δοκιμή: Harley-Davidson Street 750 
Το νέο Street 750 της αμερικάνικης εταιρίας είναι ένα cruiser διαφορετικό από τις υπόλοιπες μοτοσικλέτες της Harley-Davidson. Υγρόψυκτο, δυνατό, φιλικό με το καλημέρα, και απόλυτα χρηστικό για κάθε μέρα σε προκαλεί να ανοίξεις το γκάζι και να γνωρίσεις έναν κόσμο που δεν ήξερες ότι υπάρχει μέσα στη Harley-Davidson.

ΚΤΜ: Γκάμα off-road 2015
Ούτε το χώμα λείπει από αυτό το Moto Τρίτη. Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα Κορινθίας, στην επίσημη παρουσίαση της off-road γκάμας της αυστριακής εταιρίας, και οδηγήσαμε τα σημαντικότερα μοντέλα της για τη νέα σεζόν. Το διασκεδάσαμε και εκπλαγήκαμε ευχάριστα και από το ηλεκτρικό Freeride E.

Αφιέρωμα: Best sellers δίκυκλα-Top 10
Ένα από τα αγαπημένα θέματα του δίτροχου κοινού κάνει την εμφάνισή του στο πρώτο τεύχος του 2015. Τα δίκυκλα που κυριάρχησαν στην ελληνική αγορά και κατέλαβαν τις 10 πρώτες θέσεις του πίνακα ταξινομήσεων, έχουν το δικό τους ξεχωριστό αφιέρωμα, ενώ στην επικαιρότητα θα βρείτε την αναλυτική παρουσίαση της ελληνικής αγοράς δικύκλου και ATV για τη χρονιά που μας πέρασε.

Ρεπορταζ: Εκπαίδευση Mega on-off με την ART
Σε αυτό το τεύχος η εκπαίδευση του αναβάτη συνεχίζεται! Σειρά έχει η All Road Training Rider΄s Academy, του Νίκου Σπανού και το Enduro Training 1, το χωμάτινο σεμινάριο που πρέπει να παρακολουθήσουν όλοι οι κάτοχοι mega on-off. Το παρακολουθήσαμε και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Από το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν λείπουν φυσικά ούτε και τα τελευταία δίτροχα νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, τα αγωνιστικά νέα αλλά ούτε και οι τελευταίες προσφορές της αγοράς.

Επίσης, στην ενότητα Δίκυκλο και Ηλεκτροκίνηση θα βρείτε πληροφορίες και αναλύσεις για το γενναίο αυτό νέο κόσμο, αλλά και παρουσιάσεις ηλεκτρικών δικύκλων που μας τράβηξαν την προσοχή.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ, υπηρεσίες, αλλά και ταξιδιωτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ