net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φοβερό και τρομερό Street Cub, κατασκευασμένο στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια στον Αντώνη Κούρο, συγχαρητήρια και στον Πάρι Κούρο.

Φοβερό Street Cub ελληνικής κατασκευής

Ο Αντώνης Κούρος σίγουρα έχει φαντασία, αλλά και αισθητική άποψη. Με έμπνευση από τα αμερικάνικα στρατιωτικά οχήματα του παρελθόντος, έφτιαξε ένα εκπληκτικό Special παπί, που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί.

 
Αναζητώντας ψαγμένα Street Cubs, όπως λέγονται τα βαρέως μεταποιημένα παπιά που συνήθως βλέπεις σε ινδονησιακά και λοιπά ασιατικά site, πέσαμε πάνω στο συγκεκριμένο βίντεο που μας έφτιαξε τη μέρα!
Ο Αντώνης Κούρος πήρε το γνωστό C50 της Honda και του άλλαξε τα φώτα. Όχι, κυριολεκτικά μιλάμε! Του άλλαξε τα φώτα! Έβγαλε τον προβολέα από το τιμόνι, πετώντας το τελευταίο στον κάλαθο των αχρήστων, και αντικαθιστώντας το με ένα άλλο, διαφορετικό, γυμνό και ιδιαίτερα φαρδύ. Πλέον ο προβολέας βρίσκεται τοποθετημένος πιο κάτω, με δική του βάση, ενώ πάνω του φέρει το κλασικό Χ από ταινία, σε μια classic πρακτική. Νέο, διακριτικό και στρογγυλό είναι και το πίσω φωτιστικό σώμα. Για να ολοκληρωθεί το look, ο Αντώνης πέταξε τα φτερά εμπρός και πίσω (Street Cub λέμε), και φόρεσε στο παπί φαρδιά off-road ελαστικά. Η ποδιά παρέμεινε, ενώ προστέθηκε ένα... suicide shifter, δηλαδή ένα τεράστιο λεβιέ για αλλαγές ταχυτήτων στο χέρι. Δείξτε προσοχή στο τελείωμα του λεβιέ... ναι, τελειώνει σε χειροβομβίδα!

Η σέλα είναι νέα, δερμάτινη πολύ πιο όμορφη και μικρότερη από την original, η βαφή είναι χακί (ακόμα και τα αμορτισέρ είναι βαμμένα σε αυτό το χρώμα), κομπλέ με αστέρια και military γραμματοσειρά, ενώ το παπί διαθέτει και δερμάτινο τσαντάκι στο πλάι, για μικροαντικείμενα! Η αλυσίδα τελικής μετάδοσης είναι κόκκινη, θυμίζοντας τις αντίστοιχες από ποδήλατα "φιξάκια", ενώ κόκκινη είναι και η φιλτροχοάνη στο καρμπιρατέρ.  

Δείτε όμως το άψογο βίντεο, που έχει επιμεληθεί ο αδελφός του Αντώνη, Πάρις Κούρος, στο οποίο θα χαρείτε in action το φοβερό παπί, αλλά και τις υπόλοιπες μοτοσικλέτες της παρέας των Kouros bros. Ωραίοι τύποι, ε;

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ