net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Διετή συμφωνία με τη Dorna Sprots, για την τηλεοπτική κάλυψη περισσότερων πρωταθλημάτων, υπέγραψε η FIM.

Συμφωνία μεταξύ FIM-Dorna

Συμφωνία διετούς διάρκειας για την προώθηση περισσότερων πρωταθλημάτων υπέγραψε η Διεθνής Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας (FIM) με την εταιρία που διαχειρίζεται τα πρωταθλήματα MotoGP και WSBK, Dorna.

 
Ειδικότερα, η συμφωνία μεταξύ της FIM και της Dorna Sports ισχύει ήδη από την αρχή του 2015 και αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα εξής πρωταθλήματα: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trial (Indoor και Outdoor), Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ice Speedway, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Speedway GP, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Sidecar, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cross-Country Rally και τον αγώνα International Six Days Enduro.

Για την υπογραφή της συμφωνίας ο διευθύνων σύμβουλος της FIM, Ignacio Verneda, δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη συμφωνία που υπογράψαμε με την Dorna Sports η οποία θα δώσει την ευκαιρία στα πρωταθλήματα που διαχειρίζεται απευθείας η FIM να μεταδίδονται σε ευρύτερο κοινό. Ελπίζουμε επίσης να είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους διοργανωτές και τους αναβάτες να βρουν σπόνσορες και να επιδιώξουν την ανάπτυξη των πρωταθλημάτων μας.»

Από την πλευρά της Dorna Sports ο Manel Arroyo, διευθυντής Media και Τηλεόρασης είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που η FIM έδειξε ξανά την εμπιστοσύνη της στην Dorna με την διανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η κάλυψη πολλών και διαφορετικών πρωταθλημάτων ήταν πάντα στόχος κλειδί για μας, όπως και το να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να αυξήσουμε τη δημοτικότητα των αγώνων με μοτοσικλέτα.»

Ξέροντας ήδη τη δουλειά που κάνει η Dorna για την κάλυψη του MotoGP και του Π.Π. Superbike αυτή είναι μια καλή εξέλιξη για τα πρωταθλήματα της FIM, τα οποία είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά αλλά δεν χαίρουν σήμερα την αναγνώριση που τους αξίζει από το κοινό των δύο τροχών.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ