net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με 54.990 ευρώ μπορείτε να κάνετε δικό σας το Ninja H2R των 300 ίππων.

Στα 27.990 ευρώ ανέρχεται η τιμή του Ninja H2.

Kawasaki Ninja H2R. Για τους τυχερούς που θα το παραγγείλουν άμεσα η παράδοσή του θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Kawasaki Ninja H2R & H2: Διαθέσιμα προς παραγγελία

Την διάθεση και τις τιμές των Kawasaki Ninja H2R και H2 στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία της ιαπωνικής εταιρίας στη χώρα μας, ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. Από τον Ιούνιο οι πρώτες παραδόσεις.

 
Τόσο το κτήνος που ακούει στο όνομα Ninja Η2R όσο και το Ninja H2 η έκδοση δρόμου της ιαπωνικής υπετροφοδοτούμενης μοτοσικλέτας μας απασχόλησαν πολύ τους προηγούμενους μήνες, ειδικά μέχρι και την παρουσίαση τους στην Intermot και την EICMA αντίστοιχα. Το πρώτο με τον track day χαρακτήρα και τους 300 ίππους που φέρνει ο υπερσυμπιεστής του. Το δεύτερο γιατί πολύ απλά είναι η έκδοση δρόμου του H2R και γιατί έχει πολύ λίγες διαφορές σε σχέση με αυτό. Ο καιρός πλέον έφτασε και οι δύο υπέρ-μοτοσικλέτες της Kawasaki είναι πλέον διαθέσιμες και στο ελληνικό κοινό.

Το Ninja H2, έρχεται λοιπόν στη χώρα μας με τιμή 27.990 ευρώ στην οποία περιλαμβάνεται τόσο ο Φ.Π.Α. όσο και το ειδικό τέλος ταξινόμησης.

Το πολεμικό Ninja H2R, η χρήση του οποίου επιτρέπεται μόνο στην πίστα, είναι διαθέσιμο στο ελληνικό κοινό στην τιμή των 54.990 ευρώ. Σίγουρα μια μοτοσικλέτα για πολύ λίγους, όπως επιβάλλει άλλωστε και ο απόλυτος χαρακτήρας της.

Για τις παραγγελίες που θα γίνουν άμεσα η ελληνική αντιπροσωπεία αναφέρει ότι οι πρώτες μοτοσικλέτες θα παραδοθούν τον Ιούνιο.

Περισσότερα για τα Ninja H2 και H2R μπορείτε να διαβάσετε εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα των δύο μοτοσικλετών και φυσικά εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ