net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Από τη Honda στη BMW, και από τη BMW στη Yamaha. Ο υπέρ-ταλαντούχος και πολυνίκης του ΤΤ Michael Dunlop αλλάζει ομάδες σαν τα πουκάμισα.

Για φανταστείτε τον πάνω στο καινούργιο R1.

Πέρυσι θριάμβευσε με τη μοτοσικλέτα της BMW. Θα κάνει το ίδιο φέτος με τη Yamaha;

Michael Dunlop: με Yamaha στο ΤΤ!

Ο θριαμβευτής του Isle of Man TT 2014 με BMW, Michael Dunlop, αλλάζει ομάδα και μοτοσικλέτα για μία ακόμη φορά, συμμετέχοντας στο ΙΟΜΤΤ 2015 αλλά και σε North West 200 & Ulster GP με την ομάδα Milwaukee Yamaha!

 
H Milwaukee Yamaha θα προμηθεύσει τον Dunlop με ένα ολοκαίνουργιο Yamaha YZF-R1 του 2015, με εργοστασιακές προδιαγραφές, για τους αγώνς RST Superbike και PokerStars Senior TT, αλλά και για τους αγώνες North West 200 και Ulster Grand Prix.

Προηγούμενες επιτυχίες της ομάδας περιλαμβάνουν ακόμα και βάθρα, με τον (αιωνίως 2ο ή 3ο) Guy Martin. Στο IOMTT του 2014 η ομάδα συμμετείχε με τους Josh Brookes και Ian Hutchinson, ενώ το 2013 οι αναβάτες της ήταν οι Conor Cummins και William Dunlop. Όμως η Milwaukee Yamaha συμμετέχει και στο BSB, ενώ είχε κερδίσει το εμβληματικό πρωτάθλημα το 2011 με τον Tommy Hill.

O Βόρειο-Ιρλανδός Dunlop, που έκανε το ντεμπούτο του στο ΤΤ το 2007, αφού είχε κερδίσει το Manx GP του 2006 στους Newcomers, έχει ήδη κερδίσει τους αγώνες των Superbike και Senior TT, τόσο πάνω σε μοτοσικλέτα της Honda όσο και της BMW, ενώ έχει σημειώσει νίκες στους αγώνες Superstock και Supersport με μοτοσικλέτες των Honda, Kawasaki και Yamaha. Στόχος του Michael Dunlop, να αυγατίσει τις 11 νίκες του στο ΙΟΜΤΤ, που τον φέρνουν στην 5η θέση των πρωταθλητών του νησιού, όλων των εποχών. Κατέχει τον ταχύτερο γύρο από στάση στο νησί, με 131.890 μίλια την ώρα (212.256 χλμ/ώρα) μέση ωριαία, επίδοση που πέτυχε το 2014. 

Ο ίδιος δήλωσε: "Έχω τονίσει στο παρελθόν, πως θα αγωνίζομαι μόνο αν το πακέτο είναι σωστό, και είμαι σίγουρος πως στη Milwaukee Yamaha, τόσο η μοτοσικλέτα όσο και η ομάδα υποστήριξης θα είναι αυτές που θέλω. Έχουμε ήδη ρίξει μια ματιά στη μοτοσικλέτα μου, και οι πρώτες ενδείξεις είναι πραγματικά καλές, αλλά αυτό που περιμένω είναι να την καβαλήσω και να τη δοκιμάσω όπως πρέπει."

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ