net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανέκαθεν το V-Strom είχε το κοινό του. Μπορεί το νέο μοντέλο να μην έκανε τον ίδιο πάταγο με το προηγούμενο, όμως με τη νέα τιμή γίνεται πολύ δελεαστικό.

'Aθραυστο μοτέρ, ελαστικός χαρακτήρας, εύκολο για όλους, άνεση και προστασία. Μια μοτοσικλέτα πραγματικό πασπαρτού για μια πλειάδα συνθηκών.

Το V-Strom 650 προσφέρεται τόσο για καθημερινή μετακίνηση, όσο και για ταξίδι. Το ABS είναι στάνταρ.

Ο αναβάτης του V-Strom 650 έχει στη διάθεση του πληθώρα από επίσημα ή μη αξεσουάρ για να φέρει τη μοτοσικλέτα ακριβώς στα μέτρα του.

Μεγάλη προσφορά Suzuki V-Strom 650!

Το Best–Seller μοντέλο της Suzuki, με περισσότερες από 16.000 πωλήσεις στην Ελλάδα, τώρα σε δυνατή προσφορά από την Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., χίλια ευρώ κάτω από την προηγούμενη τιμή, στα 7.995 ευρώ!

 
Η βελούδινη λειτουργία και ο τρόπος απόδοσης του V-2 των 645κ.εκ. δίνει την εντύπωση πως αυτός ο κινητήρας δεν ζορίζεται ποτέ! Έτσι μπορείς να απολαύσεις ταξίδια ακόμα και με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 150χλμ/ώρα, με υποδειγματική άνεση, ευστάθεια και προστασία από τα στοιχεία της φύσης. Θρυλική είναι ακόμη η αξιοπιστία τόσο του αλεξίσφαιρου μοτέρ, όσο και γενικότερα της ιαπωνικής μοτοσικλέτας. 

Το V-Strom μπορεί παράλληλα να κυκλοφορεί άνετα μέσα στην πόλη, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλοτόσο λόγω μικρότερου όγκου αλλά και εξαιτίας του μικρότερου μεταξονίου. Το ABS είναι ελαφρύτερο από το παρελθόν, ενώ το V-Strom μπορεί να ακολουθήσει σβέλτους ρυθμούς στα περισσότερα οδοστρώματα, ενώ λύνει τα χέρια του αναβάτη σε καθημερινή χρήση στην πόλη, και σε μικρά ή μεγάλα ταξίδια.

Πλέον, στη νέα, ιδιαίτερα ελκυστική τιμή των 7.995 ευρώ θα βάλει αρκετούς σε σκέψεις.

Πληροφορίες στο δίκτυο αντιπροσώπων Suzuki.
Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.
24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης τηλ: 210 9988168

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ