net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με τους Cristobal Guerrero (αριστερά κάτω) και Gianluca Martini (δεξιά κάτω) επιστρέφει η Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro.

Επιστροφή Yamaha στο Π.Π. Enduro

Μετά από μερικά χρόνια απουσίας, η Yamaha θα συμμετάσχει ξανά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro- FIM Enduro World Championship-με μια εργοστασιακή ομάδα δύο αναβατών στην κατηγορία Ε1.

 
Η επιστροφή στο FIM Enduro World Championship θα γίνει από τη φετινή σεζόν του 2015 και το εγχείρημα αναλαμβάνει η Team Yamaha Miglio υπό την αιγίδα της Yamaha Motor Europe. Η ομάδα θα τρέξει δύο πλήρως εργοστασιακά WR250F με αναβάτες τους Cristobal Guerrero (Ισπανία) και Gianluca Martini (Ιταλία). Ο αρχηγός της ομάδας είναι ο Ιταλός Massimo “Max” Migliorati, γνωστός στον χώρο του Enduro καθώς και ο ίδιος ήταν αναβάτης με πολλές διακρίσεις τόσο στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, όσο και στο Παγκόσμιο, πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2006.

Η ομάδα έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και για τους επόμενους δύο μήνες έχει ένα βαρύ πρόγραμμα εξέλιξης ώστε να είναι έτοιμη και ανταγωνιστική με την έναρξη του πρωταθλήματος τον ερχόμενο Απρίλιο.

Το FIM Enduro World Championship 2015 ξεκινά με δύο αγώνες στη Νότια Αμερική, σε Βραζιλία και Χιλή, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη για τους έξι υπόλοιπους αγώνες που ολοκληρώνουν το πρόγραμμά του σε Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Ιταλία, Βέλγιο και Γαλλία. Ο ελληνικός αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί, όπως κάθε χρόνο, στις Σέρρες στις 6 και 7 Ιουνίου 2015.

Η τελευταία σεζόν του FIM EWC με εργοστασιακή συμμετοχή της Yamaha ήταν το 2008, με την UFO Corse Yamaha Racing Team τότε.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ