net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Είστε για ένα ταξίδι στην αιώνια πόλη; Βόλτες στο Trastevere, περιπλανήσεις στα αρχαία της πόλης, εσπρέσο και φαί σε παραδοσιακές τρατορίες; Viva Piaggio!

Πέρα από το μεγάλο βραβείο, το ταξίδι στη Ρώμη, ο διαγωνισμός Viva Roma σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά ακόμη δώρα Vespa.

Piaggio Hellas: διαγωνισμός Viva Roma!

Η Piaggio Hellas δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους της, να κερδίσουν ένα ταξίδι στη Ρώμη για δύο και άλλα δώρα Vespa, μέσα από ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό με τίτλο "Viva Roma"!

 
O μεγάλος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός της Piaggio Hellas με τίτλο “Viva Roma“ διοργανώνεται μέσω της σελίδας της στο Facebook, ΕΔΩ.

Πώς θα νιώθατε αν κάνατε τα ψώνια σας στην αιώνια πόλη; Αν περιτριγυρίζατε στην Piazza Santa Maria στο Trastevere ή απολαμβάνατε ιταλικές γεύσεις σε μία παραδοσιακή trattoria; Τώρα η Piaggio Hellas σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε τις παραπάνω ονειρικές σκέψεις, αλλά και να κερδίσετε αρκετά ακόμη δώρα Vespa!

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός: μέχρι τη Δευτέρα 15/12/2014 μπαίνετε στο application του διαγωνισμού και επιλέγετε το σκηνικό με το οποίο θέλετε να «παίξετε». Επιπλέον με την ολοκλήρωση της διαδικασίας έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ακόμα μία συμμετοχή στην κλήρωση κάνοντας εγγραφή στην Παγκόσμια Κοινότητα DoYouVespa?, με το ίδιο email που συμπληρώσατε στη φόρμα συμμετοχής.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ