net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τον διάδοχο του 990 SMT φαίνεται να ετοιμάζει η KTM!

KTM: Ετοιμάζει 1290 SMT;

Μία ακόμη εντυπωσιακή μοτοσικλέτα φαίνεται να ετοιμάζει η αυστριακή εταιρία για τους φίλους της σύμφωνα και με τις τελευταίες κατασκοπικές φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο.

 
Συγκεκριμένα οι πληροφορίες έρχονται από δύο διαφορετικές πηγές με την καθεμιά να παρουσιάζει τις δικές τους κατασκοπικές φωτογραφίες. Πρόκειται για τις ιστοσελίδες Asphaltandrubber και Visordown οι οποίες δείχνουν φωτογραφίες από μια νέα μοτοσικλέτα της KTM η οποία φαίνεται να βασίζεται σε γενικές γραμμές στο 1290 Super Duke R, με το πλαίσιο, το μοτέρ, το ψαλίδι, τις αναρτήσεις και τα φρένα να έρχονται απευθείας από αυτό. Οι φωτογραφίες προέρχονται από δοκιμές της μοτοσικλέτας στην Ισπανία. 

Εμφανείς αλλαγές σε σχέση με το 1290 Super Duke R φαίνεται να υπάρχουν στα πλαστικά του ρεζερβουάρ, στη διαφορετική μάσκα με την ζελατίνα (φαίνεται να έχει τοποθετηθεί «πρόχειρα»), στη σέλα αλλά και το υποπλαίσιο. Στο τελευταίο έχουν τοποθετηθεί και δύο πλαστικές βαλίτσες σεβαστής χωρητικότητας. 

Μετά την παρουσίαση των νέων Multistrada 1200 και BMW S 1200 XR, η KTM δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτό το «παιχνίδι» ισχύος, με την νέα sport adventure κατηγορία να αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμική. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι με το 990 SMT, η αυστριακή εταιρία ήταν από τις πρώτες στο χώρο που χρησιμοποίησαν ως βάση μια εκρηκτική και άκρως διασκεδαστική μοτοσικλέτα και δημιούργησαν μια πιο τουριστική  και χρηστική εκδοχή της. Με τη νέα μοτοσικλέτα να βασίζεται σε μοντέλο που υπάρχει ήδη –άρα πολύ μικρότερος χρόνος εξέλιξης-μάλλον δεν θα περάσει πολύς καιρός για να έχουμε καλά νέα από την ΚΤΜ!

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ