net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα KTM Offroad Days είναι ανοιχτά για όλα τα επίπεδα αναβατών. Δεν έχει σημασία αν είστε αρχάριοι ή pro offroad αναβάτες.

KTM Offroad Days, 15 & 16 Νοεμβρίου

Η KTM South East Europe AE ανέβαλε λόγω καιρού το test ride Offroad Days που είχε προγραμματιστεί για τις 8 και 9 Νοεμβρίου. Νέες ημερομηνίες για την οδήγηση των πορτοκαλί Off Road μοντέλων, οι 15 & 16 Νοεμβρίου.

 
Η, πάντα Ready to Race, ομάδα της KTM South East Europe AE, θέλοντας να καλύψει τους φίλους της στη Βόρεια Ελλάδα, ανέβαλε το test ride που είχε προγραμματιστεί για τις 8 και 9 Νοεμβρίου 2014, καθώς αυτή την φορά ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος στην προσπάθειά της. 

Το μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων της KTM, οδήγησε την ΚΤΜ στο να οργανώσει εκ νέου το test ride, για αυτό το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου.

Πιστεύοντας ότι αυτή τη φορά ο καιρός θα είναι καλός, το ραντεβού είναι στον Τριπόταμο της Βέροιας για να οδηγήσουν όλοι οι φίλοι της εταιρείας, τις νέες offroad μοτοσυκλέτες της KTM στο φυσικό τους χώρο.

Τα KTM Offroad Days είναι ανοιχτά για όλα τα επίπεδα αναβατών. Δεν έχει σημασία αν είστε αρχάριοι ή... pro offroad αναβάτες. Δεν έχει σημασία αν θέλετε να δοκιμάσετε τα νέα μοντέλα Enduro, Motocross, ή FREERIDE!

Ανακαλύψτε τον Ready to Race κόσμο της KTM και ελάτε να διασκεδάσετε στο χώμα!

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ