net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

"Έλα Casey. Τι κάνεις αυτές τις μέρες; Ψάρεμα και παιχνίδι με τηλεκατευθυνόμενα; Θέλεις να δοκιμάσεις το RC213V του 2015 στην Ιαπωνία; Θέλεις, ε;".

Υπέροχη η φόρμα του Casey Stoner, με το ρετρό look. Η αγάπη μεταξύ HRC και Αυστραλού είναι δεδομένη. Λέτε να τον δούμε wildcard σε κάποιο αγώνα του 15;

Μεταξύ άλλων ο Stoner δοκίμασε και τα ελαστικά της Michelin, που θα αντικαταστήσει τη Bridgestone το 2016.

Δεν έχει χάσει το στιλ του ο πρωταθλητής. Φανταζόμαστε ούτε την ταχύτητα του.

Ο Stoner δοκιμάζει τη Honda RC213V 2015

Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP Casey Stoner επέστρεψε στις πίστες, για ένα διήμερο δοκιμών της Honda RC213V 2015 στην Ιαπωνία. Ο Stoner είχε να οδηγήσει μοτοσικλέτα MotoGP από τον Οκτώβριο του 2013.

 
Ο Casey Stoner άφησε για λίγο το ψάρεμα και την οδήγηση τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων που λατρεύει, για να οδηγήσει την RC213V του 2015 στο Twin Ring Motegi, την επίσημη πίστα της Honda, και το μέρος όπου ο Marc Marquez κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2014, για τη Repsol Honda.

Ο Αυστραλός οδήγησε την RC213V του 2015, με τα ελαστικά της Bridgestone, αξιολογώντας αρκετά εξαρτήματα, την εξέλιξη του κινητήρα, και διάφορες ρυθμίσεις. Δοκίμασε επίσης και τα ελαστικά της Michelin, καθώς η εταιρεία θα αντικαταστήσει τη Bridgestone ως επίσημος προμηθευτής του MotoGp, το 2016.

Casey Stoner: “Μου πήρε αρκετή ώρα για να συνηθίσω ξανά τη μοτοσικέτα, μετά από ένα χρόνο μακριά από τη σέλα. Αλλά τα αισθανόμουν όλα καλά, και μπήκα και πάλι στο ρυθμό, ακολουθώντας το πρόγραμμα δοκιμών που είχε σχεδιάσει το HRC. Η πρώτη μέρα πήγε αρκετά καλά, δοκίμασα τις ρυθμίσεις τόσο του Marc όσο και του Dani, πάνω στο πρωτότυπο του 2015, και αναλύοντας τις δίπλα-δίπλα βρήκαμε ορισμένες ενδιαφέρουσες διαφορές, συλλέγοντας χρήσιμα δεδομένα. Δοκιμάσαμε επίσης κάποιες εξελίξεις στον κινητήρα, και κάποια εξαρτήματα που έφερε η Honda για το τεστ. Και τη δεύτερη μέρα, κάναμε κάποιους γύρους με τα ελαστικά της Michelin για το 2016. Γενικά, ήταν ένα πολύ θετικό διήμερο τεστ, και συμπληρώσαμε πολλούς γύρους."

Από ότι καταλαβαίνετε, το μόνο που μάθαμε από το δελτίο τύπου της Honda είναι πως οι εταιρείες δοκιμάζουν από τώρα τα ελαστικά της Michelin, για το 2016. Όσον αφορά στα υπόλοιπα επικρατεί άκρα μυστικότητα, όπως συνήθως, με τους αναβάτες να αναλώνονται σε γενικόλογες και αόριστες δηλώσεις.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ