net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φτάσαμε στο 21ο βίντεο teaser για το Kawasaki Ninja H2.

Πανέμορφο το πάνω μέρος στο πιρούνι της Kayaba, σε έντονο πράσινο χρώμα, με πλήρεις ρυθμίσεις.

Ηλεκτρονικό σταμπιλιζατέρ της Ohlins. Η πρώτη προσπάθεια είχε γίνει από τη Honda το 2004. Η δεύτερη είναι της Ohlins, 11 χρόνια αργότερα.

Ακτινικές μονομπλόκ δαγκάνες από τη Brembo.

Συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης.

Γρανάζια που αντέχουν σε μεγάλα φορτία.

Kawasaki Ninja H2. Εικοστό πρώτο teaser

Το εικοστό πρώτο teaser βίντεο του Kawasaki Ninja H2 αναφέρεται στα κορυφαία εξαρτήματα που θα χρησιμοποιεί η μοτοσικλέτα του Akashi. Από τις αναρτήσεις, στα φρένα, στο ηλεκτρονικό σταμπιλιζατέρ της Ohlins, κλπ.

 
Θα μπορούσαμε και να μη γράψουμε τίποτα άλλο, καθώς ο πρόλογος αρκεί για να περιγράψει το συγκεκριμένο σύντομο βίντεο. Αλλά, ας κάνουμε μια προσπάθεια.
Ο τίτλος λέει "Components of the highest quality". Εξαρτήματα υψίστης ποιότητας. Στο επόμενο πλάνο, βλέπουμε την αγωνιστική ανάρτηση της Kayaba, με την πανέμορφη πράσινη πάνω τάπα στο καλάμι, με το logo ΚΥΒ, από όπου ο αναβάτης ρυθμίζει απόσβεση συμπίεσης, επαναφοράς και προφόρτιση. Περνάμε στο ηλεκτρονικό σταμπιλιζατέρ της Ohlins... ηλεκτρονικό είπαμε; σας θυμίζει κάτι αυτό; α ναι, το HESD (Honda Electronic Steering Damper), που ήταν παγκόσμια πρωτιά όσον αφορά στα ηλεκτρονικά σταμπιλιζατέρ, το 2004. Το HESD δεν τα είχε πάει και τόσο καλά, με αρκετούς ιδιοκτήτες CBR1000RR να το αφαιρούν για χάρη κάποιου συμβατικού σταμπιλιζατέρ. Από τότε, δεν ξαναείδαμε παρόμοια προσπάθεια, ενώ ελπίζουμε η Ohlins να έχει δουλέψει πάνω στο ζήτημα, και να το έχει εξελίξει αρκετά.

Το επόμενο εξάρτημα που θα μας απασχολήσει είναι τα φρένα και ο συμπλέκτης, που προέρχονται από τη Brembo. Βλέπουμε τις ακτινικές monoblock δαγκάνες μπροστά, και το μονόδρομο συμπλέκτη. Εντυπωσιακά, δεν λέμε, αν και όχι εξωπραγματικά. Συνεχίζουμε με τα ενισχυμένα γρανάζια του κιβωτίου, και κάπου εκεί, το βίντεο τελειώνει.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ