net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Maxsym 600i ABS μοιάζει να τα έχει όλα: επιδόσεις, πλούσιο εξοπλισμό, εξαιρετική συμπεριφορά και οικονομική κατανάλωση. Πλέον, σε ακόμα καλύτερη τιμή.

Καβάλα στο Maxsym 600 γρήγορα το τράβηγμα του γκαζιού θα φέρει τη βελόνα του ταχύμετρου σε τριψήφιους αριθμούς.

Τα φρένα του Maxsym 600 είναι δυνατά (ακτινικές δαγκάνες μπροστά) και το ABS της Bosch φροντίζει, ώστε να μη μπλοκάρουν οι τροχοί, αν ο αναβάτης το παρακάνει.

Στο αστικό περιβάλλον, το Citycom αισθάνεται σαν στο σπίτι του. Δυνατό, οικονομικό, χώνεται παντού, και προσφέρει άνεση και σιγουριά και στους δύο επιβαίνοντες.

Το Citycom 300i είναι σταθερή αξία στην ελληνική αγορά. Χώροι, άνεση και συμπεριφορά, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα. Και τώρα είναι πιο φθηνό!

Τεράστια σέλα 2 επιπέδων για το Citycom 300, με σωστό αφρώδες, και χειρολαβές για το συνεπιβάτη. Από κάτω θα χωρέσουν σχεδόν τα πάντα.

SYM: Πιο προσιτά Maxsym & Citycom

Με αφορμή τον εορτασμό της 60ης επετείου από την ίδρυση της SYM, η ελληνική αντιπροσωπεία προχώρησε σε μειώσεις τιμών στα MAXSYM 600i ABS και CITYCOM 300i CBS, κάνοντας τα ακόμη πιο προσιτά και επιθυμητά.

 
Οι νέες τιμές για τα δύο scooter της SYM διαμορφώνονται ως εξής:
  • MAXSYM 600i ABS 5.495 ευρώ (τιμή μετρητοίς) - κέρδος 200 ευρώ 
  • CITYCOM 300i CBS 3.295 ευρώ (τιμή μετρητοίς) - κέρδος 500 ευρώ 
Το Moto-Τρίτη είχε γράψει για το MAXSYM 600i ABS: "Μέσα στην πόλη, ο όγκος του κουμαντάρεται εύκολα και οι αντιδράσεις του είναι προβλέψιμες. Έξω από την πόλη και στην εθνική, το Maxsym βρίσκεται στο αγαπημένο του πεδίο. Οι επιδόσεις του κινητήρα απαιτούν ανοιχτό δρόμο και γρήγορα το τράβηγμα του γκαζιού θα φέρει τη βελόνα του ταχύμετρου σε τριψήφιους αριθμούς. Εκεί παραμένει υποδειγματικά σταθερό και η προστασία από τον αέρα θα ικανοποιήσει. Το Maxsym 600i ABS μοιάζει να τα έχει όλα: επιδόσεις, πλούσιο εξοπλισμό, εξαιρετική συμπεριφορά και οικονομική κατανάλωση. Και όλα λειτουργούν προς όφελος του αναβάτη, ο οποίος θα οξύνει κάποιες από τις… δευτερεύουσες αισθήσεις του, όπως η άνεση, η πρακτικότητα και η οικονομία." Διαβάστε όλη τη δοκιμή ΕΔΩ.

Το Moto-Τρίτη είχε γράψει για το CITYCOM 300i CBS: "Το Citycom 300i είναι σταθερή αξία στην ελληνική αγορά. Οι μεγάλοι του τροχοί, οι χώροι, η άνεση και η συμπεριφορά του, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα. Στο αστικό περιβάλλον, το Citycom αισθάνεται σαν στο σπίτι του. Δυνατό, οικονομικό, χώνεται παντού, και προσφέρει άνεση και σιγουριά και στους δύο επιβαίνοντες. Χωράει τα πάντα κάτω από τη σέλα του, επιταχύνει δυνατά, και κρατάει πολύ καλά. Κι όταν φτάσει η ώρα να πιέσετε τις μανέτες των φρένων, το σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS δίνει το κάτι παραπάνω όσον αφορά στη μείωση των αποστάσεων φρεναρίσματος, και ανεβάζει την ασφάλεια στα ύψη." Διαβάστε όλη τη δοκιμή ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα της SYM και για το δίκτυο συνεργατών, μέσα από την ιστοσελίδα www.sym.gr και τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/sym.gr 

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ