net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σε μειωμένη τιμή προσφέρει η Piaggio Hellas το compact και ευέλικτο αστικό πασπαρτού Fly 125 3V κάνοντας την απόκτησή του ακόμη πιο προσιτή.

Xάρη στις επιδόσεις του νέου κινητήρα, και τη σχετικά κοντή μετάδοση, το Fly ξεκινά άμεσα και έχει πάντοτε άφθονο γκάζι σε αστικές συνθήκες

Το scooter της Piaggio είναι τόσο ελαφρύ και ευκολοδήγητο, που μπορεί να οδηγηθεί με σβέλτους ρυθμούς από αναβάτες κάθε εμπειρίας.

Το μεγάλο επίπεδο δάπεδο παρέχει χώρο για τα πόδια και επιτρέπει τη μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων, ενώ το Fly διαθέτει και σχάρα.

Ο σύγχρονος κινητήρας του Fly προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις για τον κυβισμό του, ενώ τα διαστήματα μεταξύ των σέρβις ανέρχονται στα 10.000 χλμ.

Παρά τις compact εξωτερικές διαστάσεις του Fly, κάτω από τη χαμηλή και άνετη σέλα θα χωρέσουν δύο ανοικτά κράνη, με ζελατίνες.

PIAGGIO FLY 125 3V σε προσφορά που απογειώνει!

Συνεχίζεται η δυνατή προσφορά του Piaggio Fly 125 3V, στα 1.800 ευρώ με 12μηνο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό, προσφορά που κάνει το μικρό scooter με τον σύγχρονο και δυνατό κινητήρα, ιδιαίτερα προσιτό και ελκυστικό.

 
Το μικρό Fly με το σύγχρονο τριβάλβιδο και ψεκαστό κινητήρα των 125 κ.εκ. με τα αραιά διαστήματα service των 10.000 χλμ. είναι μια ιδανική επιλογή για να μετακινείστε καθημερινά στο κέντρο της πόλης. Με τις ιδιαίτερα μαζεμένες διαστάσεις, το δυνατό και οικονομικό σε καύσιμο και συντήρηση μοτέρ αλλά και τους μικρούς τροχούς 12 ιντσών, για έξτρα ευελιξία, το Fly καταφέρνει κυριολεκτικά να πετά μέσα στο μποτιλιάρισμα κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη.

Παρά τις compact εξωτερικές διαστάσεις του Fly, η χαμηλή και άνετη σέλα για αναβάτες κάθε ύψους κρύβει έναν ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο, που μπορεί να φιλοξενήσει δύο ανοικτά κράνη, με ζελατίνες. Επιπλέον υπάρχει ντουλαπάκι στο εσωτερικό της ποδιάς για τη φύλαξη των μικροαντικειμένων, αλλά και χρηστικός γάντζος για τσάντες στο μπροστινό μέρος της σέλας. Το μεγάλο επίπεδο δάπεδο παρέχει χώρο για τα πόδια και επιτρέπει τη μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων, ενώ στην πίσω σχάρα, που χρησιμεύει επίσης και ως χειρολαβή συνεπιβάτη, μπορεί να τοποθετηθεί και ένα ευρύχωρο βαλιτσάκι.

Τώρα, η ελληνική αντιπροσωπεία το διαθέτει σε μια ιδιαίτερα ελκυστική προσφορά, μειώνοντας την τιμή του Fly 125 3V στα 1.800 ευρώ! Έτσι το μικρό scooter των Ιταλών γίνεται ακόμη πιο προσιτό, ενώ μπορεί να αποκτηθεί και με επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα διάρκειας 12 μηνών. Η προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοντέλων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Piaggio Hellas και τη σελίδα και τη σελίδα της στο Facebook. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Piaggio για να ενημερωθείτε από κοντά για όλες τις υπηρεσίες, τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ