net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Laguna Seca θα μείνει στο πρόγραμμα του WSBK και το 2015.

WSBK: Laguna Seca και το 2015

Το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη για το 2015, αλλά σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση ο αμερικάνικος γύρος θα πραγματοποιηθεί ξανά στη Laguna Seca.

 
Η διάσημη αμερικάνικη πίστα (Mazda Raceway Laguna Seca, όπως είναι το πλήρες όνομά της) έχει προσφέρει στους φίλους των δύο τροχών πολλές συγκινήσεις τα προηγούμενα χρόνια. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα παραμείνει στο πρόγραμμα του WSBK και για το 2015 με τον αγώνα να πραγματοποιείται στις 17-19 Ιουλίου. Αυτή θα είναι η Τρίτη σερί χρονιά που θα πραγματοποιηθεί αγώνας WSBK στην καλιφορνέζικη πίστα.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike έχει ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση στο αμερικάνικο κοινό. Τον περασμένο Ιούλιο επισκέφτηκαν την πίστα σχεδόν 50.000 θεατές σε όλη τη διάρκεια του τριήμερου-σε αντίθεση, για παράδειγμα, με τις άδειες κερκίδες πέρσι στην εξαιρετική κατά τα άλλα τουρκική πίστα Istambul Park. Αυτό, σύμφωνα και με τον γενικό διευθυντή της πίστας Gill Campbell, είναι κάτι που είναι κάτι που το αναγνωρίζει και η βιομηχανία των δύο τροχών στις Η.Π.Α. 

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ