net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Χαλάει άμεσα ο καιρός, οπότε λάβετε τα μέτρα σας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις νυχτερινές ώρες σήμερα Τέταρτη 22 Οκτωβρίου, και από τα βορειοδυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από άνεμους 7 με 8 μποφόρ.

 
πιο συγκεκριμένα:

1. Αύριο Πέμπτη (23-10-2014) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν: 
α) Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με πρόσκαιρη βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και από τα βόρεια.
β) Τις πρωινές ώρες κατά τόπους στα νησιά του ιόνιου, την Ήπειρο, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. 

2. Μεθαύριο Παρασκευή 24-10-2014, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και νότια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Ύφεση των φαινομένων προβλέπεται από τις βραδινές ώρες στη δυτική Ελλάδα. 

3. Το Σάββατο 25-10-2014, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις ανατολικές και βόρειες περιοχές, με βαθμιαία εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Σταδιακά και από τα βόρεια θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι που στο αιγαίο η ένταση τους θα φτάσει τοπικά τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. 

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ