net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ταξιδεύοντας με παρέα και καλή διάθεση, καβάλα στο Kawasaki Versys 1000 LT.

Kawasaki Versys 1000 LT

Έφτασε και το επίσημο βίντεο της Kawasaki για το ανανεωμένο Versys 1000 LT. Γυρισμένο στη Ρουμανία, από ότι φαίνεται στον δρόμο Transfagarasan, ένα από τα ομορφότερα ορεινά περάσματα του κόσμου.

 
Όπως σας είχαμε γράψει στις 30/9/2014, το Kawasaki Versys 1000 ανανεώθηκε πλήρως για το 2015, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση Intermot.

Με βελτιωμένη -και πολύ επιτυχημένη μάλιστα- αισθητική ανανέωση, αλλά και βελτιώσεις σε εργονομία και άνεση, με πιο "καθαρό" κινητήρα, ραφιναρισμένο πλαίσιο, νέα μονάδα ABS και βελτιωμένα φρένα, το Versys 1000 LT φιλοδοξεί να αυξήσει κατά πολύ το μερίδιο της Kawsaki στα μεγάλα On-Off.

Το βίντεο είναι... εναρμονισμένο με τους καιρούς μας, καθώς έχει μια ανάλαφρη, ευχάριστη διάθεση, με τους ταξιδιώτες των Versys να διασχίζουν το Transfagarasan, να ανεβαίνουν στην κορυφή, και να χαζεύουν τη διαδρομή που έκαναν. Στο ένα Versys, έχουμε ένα χαριτωμένο ζευγάρι, που τραβάει συνεχώς selfies με τη GoPro τους, ενώ στο δεύτερο βρίσκεται το... μπακούρι, ο φίλος τους, που έχει φορτώσει τη μοτοσικλέτα με αξεσουάρ, carbon τελικό, κλπ.

Αφού οι τρεις τους χαζέψουν τη θέα, και μελαγχολήσουν (αλήθεια... τι είναι ο άνθρωπος;), κατεβαίνουν σε ένα γραφικό ρουμάνικο χωριό, και βγάζουν φωτογραφίες με τους ντόπιους. Στη συνέχεια, κάθονται να φάνε, με πειράγματα και γέλια.

Η ανάλαφρη διάθεση συνεχίζεται καθώς την επόμενη μέρα ο single και πιο extreme ταξιδιώτης κάνει βουτιά (με την cordura, χωρίς ευτυχώς τη μοτοσικλέτα) μέσα σε ένα ποτάμι. Κατόπιν, επισκέπτονται όλοι μαζί μια σχολή ελεύθερης πτώσης, όπου ο "παντρεμένος" αναβάτης θέλει να αποδείξει πως "το έχει ακόμα", και καταλήγει να πέφτει tandem με τον εκπαιδευτή, ενώ ο single αυτή τη φορά εμφανώς φοβισμένος, κάνει παρέα στην κοπέλα, που δείχνει ιδιαιτέρως ενθουσιασμένη με το θάρρος του "δικού της".

Το βίντεο τελειώνει με τα 2 Versys να κατηφορίζουν μια κατηφόρα με μεγάλη κλίση, που φαίνεται ακόμη μεγαλύτερη με τη βοήθεια εφέ, και με το σλόγκαν "Change your view", δηλαδή "άλλαξε την οπτική σου".

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ