net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Kenan Sofuoglou (δεξιά) έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής τρεις φορές (2007-2010-2012), και στόχο έχει να τις κάνει 4, το 2015.

WSS: Ανανέωσε με Kawasaki ο Sofuoglu

Για άλλη μια χρονιά, ο Kenan Sofuoglu, θα αγωνιστεί με την ομάδα της San Carlo Puccetti Kawasaki, έχοντας το ταλέντο και την ελπίδα για έναν ακόμη παγκόσμιο τίτλο στο ενεργητικό του.

 
Βάσει στατιστικών, ο Τούρκος πιλότος, θεωρείται ο πιο επιτυχημένος αναβάτης του πρωταθλήματος στην κατηγορία World SuperSport, με έναν παραπάνω τίτλο από οποιονδήποτε αναβάτη.

Έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής τρεις φορές (2007-2010-2012), κατέχει ρεκόρ με 27 νίκες, 60 βάθρα, 22 ταχύτερους γύρους και 70 εκκινήσεις από την πρώτη σειρά. Και όλα αυτά, στους 91 αγώνες που έχει συμπληρώσει από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του στο πρωτάθλημα.

Ο 30χρονος αναβάτης έχει ως στόχο του πλέον να κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2015 πάνω στην ZX-6R.

Ο ίδιος δήλωσε: «Πιστεύω στην Kawasaki και ξέρω τι δυνατότητες έχει το Ninja ZX-6R. Η πρώτη μου επιλογή ήταν να συνεχίσω την συνεργασία μου με την Kawasaki γιατί το 2012 ευχαριστήθηκα να αγωνίζομαι με αυτή την μοτοσικλέτα και θέλω να προσπαθήσω του χρόνου να πάρω πίσω τον τίτλο. Είμαι ευγνώμων στην Kawasaki για τον λόγο ότι πιστεύουν σε μένα και θέλουν να κερδίσουν ένα πρωτάθλημα με μένα. Θα έχουμε ένα πολύ καλό επίπεδο υποστήριξης από την εταιρεία το 2015 και είμαι πολύ ενθουσιασμένος.»

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ