net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Είναι σκεπτικός. Είναι αρρενωπός. Είναι επιτυχημένος. Είναι αθλητικός. Είναι πολύπειρος. Είναι ο αναβάτης του Forza. Όχι, παίζουμε.

Forza 125. Experience more.

Ένα αφαιρετικό μέχρι τελικής πτώσης βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Honda, για το νέο Forza 125. Σε αυτό η ιαπωνική εταιρεία δείχνει τη ζωή του αναβάτη του scooter, τελειώνοντας με τη φράση experience more!

 
Experience more λοιπόν, δηλαδή ζήσε περισσότερα! Το συγκεκριμένο βίντεο θα μπορούσε να σταθεί από μόνο του, ως σουρεαλιστικό teaser για κάποια ταινία, αν και είναι πολύ πιθανό να εκνευρίσει όσους θέλουν να δουν το scooter, και όχι τη ζωή του -επιτυχημένου, αρρενωπού, και πολύπειρου- αναβάτη του.

Ο ήρωας στο βίντεο κοιμάται που λέτε, κατόπιν ξυπνάει, δείχνει λίγο ανήσυχος. Τρίβει το σβέρκο του, φοράει το κράνος του, κατεβαίνει στο δρόμο, παίρνει το scooter του (υποθέτουμε πως είναι scooter, αφού ο τίτλος του βίντεο λέει New Forza 125, πάντως εμείς scooter δεν βλέπουμε), και οδηγεί. 

Καθώς οδηγεί θυμάται διάφορα πράγματα, ίσως βέβαια και να μην τα θυμάται, ίσως απλώς να είναι το μοντάζ που μας μπέρδεψε... εμείς πάντως τον βλέπουμε να κάνει αναρρίχηση, να βουτάει στο νερό από ένα βράχο, να γυμνάζεται στο γυμναστήριο, να φωνάζει στο γραφείο για κάποια επαγγελματική επιτυχία, να ετοιμάζεται να παντρευτεί και να προβάρει το γαμπριάτικο κοστούμι του... κατόπιν ανοίγει το γκάζι, βρίσκεται πάλι πάνω στο scooter (πάλι υποθέτουμε πως είναι scooter)... πυροτεχνήματα σκάνε στον ουρανό, ο τύπος παίζει τένις, κλωτσάει ένα σάκο του μποξ, βρίσκεται σε κάποια μουσική συναυλία... και πάλι στο τιμόνι, τον βλέπουμε σε κοντρ-πλονζέ πλάνο (να μαθαίνετε και τη σινεματική διάλεκτο παρακαλώ), βλέπουμε το αποφασιστικό -ίσως και λίγο χαμένο- βλέμμα του... και τσαακ, πέφτουν οι τίτλοι... 

New Forza 125... See more... be more... do more... experience more. 

Τι είπες τώρα! 

Ποιος χρειάζεται καφέ για να ξυπνήσει, όταν υπάρχουν ταινιάκια σαν κι αυτό!

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ