net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ταλαντούχος, σουζάκιας, και ηγέτης στη βαθμολογία του Moto3 το 2014, ο 19χρονος Jack Miller μεταπηδά από ΚΤΜ σε Honda το 2015, και από το Moto3 στο MotoGP!

Jack Miller. Από το Moto3 στο MotoGP το 2015

0 19χρονος Αυστραλός αναβάτης Jack Miller, θα είναι ο δεύτερος αναβάτης της Honda CWM LCR Honda για το 2015, δίπλα στον Crutchlow, κάνοντας το μεγάλο άλμα, από το Moto3 κατευθείαν στο MotoGP!

 
Ο Jack Miller, που προηγείται αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία της υπέρ-ανταγωνιστικής κατηγορίας Moto3, κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στην ομάδα της CWM LCR Honda για το 2015, και θα τρέξει δίπλα στον πολύπειρο Cal Crutchlow, καβάλα στην Honda RC213V-RS (της κατηγορίας OPEN). Είναι η πρώτη φορά από το ντεμπούτο της ομάδας του Lucio Cecchinello στο MotoGP το 2006, που το τιμ θα έχει και δεύτερο αναβάτη στις τάξεις του, κυρίως χάρη στο νέο χορηγό CWMFX.com..

Jack Miller: "Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω τη μετάβαση στο MotoGP, ειδικά όταν θα έχω πλάι μου το HRC. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι σίγουρα ένα μεγάλο άλμα, από το Moto3 στο MotoGP, αλλά είμαι σίγουρος πως είμαστε έτοιμοι, και βήμα-βήμα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά."

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ