net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Turbo Superbike έτοιμο να προκαλέσει πάταγο. Kawasaki Ninja H2. 30 Σεπτεμβρίου 2014, Intermot. Save the date!

Πόσο πιο πολεμικό να το έκαναν;!

Το Kawasaki GPZ 750 Turbo του 1984. Ναι, έχει περάσει πολύς καιρός από τη δεκαετία που είχαν ανθίσει τα Turbo στον κόσμο της μοτοσικλέτας.

Kawasaki H2, 1971. Απολαυστική γροθιά, τρικύλινδρη και δίχρονη έτρωγε ο αναβάτης στο σαγόνι, κάθε φορά που έμπαινε το τέρας στην ωφέλιμη περιοχή ισχύος!

Ο turbo κινητήρας του GPZ 750 σε τεχνικό διάγραμμα.

Kawasaki Ninja H2. Έκτο teaser.

Ω Θεούλη μου! Αυτό ΔΕΝ είναι Sport-Touring! Στο 6ο teaser βίντεο της Kawasaki, το επερχόμενο τουρμπάτο H2 δείχνει πιο sport, και πιο μικροκαμωμένο, ακόμα και από MotoGP μοτοσικλέτα!!!

 
Το 6ο teaser της Kawasaki για το Ninja H2, που αποκαλύπτεται σε λίγες μέρες, στις 30 Σεπτεμβρίου, στην έκθεση Intermot είναι αρκετά αποκαλυπτικό, όσο μικρό (1.09 λεπτά παρακαλώ) κι αν είναι.

Αρχίζει με τη φράση "Έμπνευση από ένα θρύλο της Kawasaki", συνεχίζοντας με εικόνες από το απίστευτο δίχρονο, τρικύλινδρο Η2 του 1971. Συνεχίζει με τη φράση "η ταχύτερη μοτοσικλέτα στον κόσμο, με απίστευτη επιτάχυνση, είχε δημιουργήσει πάταγο στη βιομηχανία μοτοσικλέτας".

Το ζουμί αρχίζει στο 0:48, όταν εμφανίζεται η φράση "2014. Ο πάταγος του Η2 επιστρέφει!" Και στο 0:51, το Kawasaki Ninja H2 κάνει την πρώτη του εμφάνιση εν κινήσει, σε ένα αστραπιαίο πέρασμα δίπλα στην κάμερα με κόντρα ήλιο. 

Damn! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SPORT TOURING ΜΟΝΤΕΛΟ! Αυτό είναι American Ninja! Superbike με Turbo, ως το απόλυτο, το πιο τρομακτικό, το πιο αδιανόητο Playbike παραγωγής όλων των εποχών;!!! Σε πάγωμα που κάναμε στο καρέ που η μοτοσικλέτα είναι πιο κοντά στην κάμερα, σοκ προκαλεί η μικροσκοπική σιλουέτα της μοτοσικλέτας, που φέρνει στο μυαλό... Aprilia RSV4! Ποια ΖΖR 1400 και πράσινα άλογα! Η σέλα του αναβάτη είναι μικροσκοπική και η ουρά αιχμηρή, αγωνιστική. O αναβάτης έχει διπλώσει στα δύο για να κρυφτεί ελαφρώς πίσω από τη χαμηλή ζελατίνα! Φαίνεται επίσης το ανάποδο πιρούνι, ο επιθετικός προβολέας, και οι καθρέπτες με τα ενσωματωμένα φλας. Και ο ήχος; Δαιμονισμένος!

Το 7ο teaser αναμένεται στις 19 Σεπτεμβρίου!

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ