net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αλλαγές, τουλάχιστον αισθητικής φύσεως, θα δεχτεί το Versys 1000 για το 2015.

Kawasaki Versys 1000: Ανανεώνεται!

Όπως όλα δείχνουν το μεγάλο Adventure της ιαπωνικής εταιρίας θα δεχτεί φέτος και τις πρώτες του αλλαγές από τότε που παρουσιάστηκε αποκτώντας έναν πιο οικογενειακό look.

 
To 4κύλινδρο 1000άρι των Ιαπώνων, το πρώτο 4κύλινδρο της adventure κατηγορίας, είναι μια εξαιρετική all-round μοτοσικλέτα με ψυχωμένο μοτέρ, πολύ καλή συμπεριφορά και ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα άνεσης. Η σχεδίασή του, ωστόσο, που «πατούσε» πάνω σε εκείνη του μικρότερου Versys 650 ήταν τέτοια που σε έκανε είτε να το αγαπήσεις είτε να το μισήσεις.  Έτσι, όπως όλα δείχνουν, οι Ιάπωνες θα προχωρήσουν φέτος σε μια ανανέωση της μοτοσικλέτας, τουλάχιστον αισθητικής φύσεως, ώστε να το εναρμονίσουν με την υπόλοιπη γκάμα τους και να το κάνουν ταυτόχρονα πιο «εύπεπτο» στο μάτι.

 Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τη κατασκοπική φωτογραφία, που έκανε την εμφάνισή της στην ιστοσελίδα του γαλλικού περιοδικού Motomag, το εμπρός μέρος μοιάζει να έχει έρθει πιο κοντά στα πρότυπα των street μοτοσικλετών της Kawasaki. Έτσι θα φέρει προβολείς παράλληλους με το έδαφος και όχι κάθετους, όπως σήμερα, που θα είναι λογικά παρόμοιας σχεδίασης με του ER-6f , το οποίο έχει επηρεαστεί με τη σειρά του από τα sport μοντέλα της Kawasaki. Σχεδιαστικές αλλαγές θα υπάρχουν λογικά και στην ουρά της μοτοσικλέτας, ενώ από ό,τι διακρίνουμε ανασχεδιασμένη είναι μάλλον και η σέλα. 

Με τα υπάρχοντα Versys 650/1000 να έχουν την ίδια οικογενειακή ταυτότητα, αναμένουμε να δούμε μια αισθητική ανανέωση και του εν σειρά 2κύλινδρου στα πρότυπα του 1000. Τέλος, το Versys 1000, με την ευκαιρία της ανανέωσής του δεν αποκλείεται να έχει δεχτεί και κάποια αναβάθμιση στα ηλεκτρονικά του χωρίς φυσικά να αποκλείονται αλλαγές στα μηχανικά του μέρη.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ