net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Περισσότερη άνεση στο ταξίδι αλλά και ακόμη καλύτερες επιδόσεις υπόσχεται το 1290 Super Adventure.

Επίσημα το KTM 1290 Super Adventure

Χωρίς να προχωρά σε λεπτομέρειες, η αυστριακή εταιρία επιβεβαίωσε την ύπαρξη του 1290 Super Adventure δίνοντας στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου της…super on-off.

 
Η είδηση έκανε την εμφάνισή της πριν από λίγες ημέρες στο επίσημο blog της αυστριακής εταιρίας και πέρα από την επίσημη φωτογραφία οι λεπτομέρειες που δίνονται στη δημοσιότητα είναι περίπου αυτά που γνωρίζαμε από τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει τους προηγούμενους δύο μήνες

Το 1290 βασίζεται στο 1190 Adventure και έχει δεχτεί αλλαγές ώστε ο αναβάτης να μπορεί να ταξιδεύει με μεγαλύτερη άνεση και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς ανεφοδιασμό. 

Αισθητικά αυτό που κυριαρχεί είναι το μαύρο χρώμα που κάνει την εμφάνισή του σε πλαίσιο, ψαλίδι αλλά και προστατευτικά κάγκελα με το λευκό να καλύπτει τα περισσότερα από τα πλαστικά της μοτοσικλέτας. Οι σχεδιαστικές διαφορές σε σχέση με τα υπάρχοντα 1190 εντοπίζονται στα διαφορετικά και σαφώς μεγαλύτερα πλαϊνά πλαστικά του εμπρός μέρους. Από κάτω κρύβεται το σαφώς μεγαλύτερο ρεζερβουάρ. Νέα είναι και η ψηλότερη ζελατίνα, ενώ αλλαγές φαίνεται να υπάρχουν και στη σέλα με περισσότερο αφρώδες και για τους δύο επιβαίνοντες. 

Αλλαγές έχουμε και στον μεγαλύτερο σε χωρητικότητα κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει υψηλότερη ισχύ και ροπή με τα νούμερα να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Στο εξοπλισμό του Super Adventure περιλαμβάνεται και το σύστημα ευστάθειας της BOSCH, Motorcycle Stability Control (MSC), ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση θα υπάρχουν και άλλα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας τα οποία θα είναι μοναδικά! 

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ερχόμενη EICMA. Ή μήπως στην ερχόμενη έκθεση μοτοσικλέτας της Κολωνίας σε περίπου ένα μήνα;

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ