net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Marc Marquez διασχίζει την διάσημη πεζογέφυρα Millennium Bridge, που ενώνει τις 2 άκρες του Τάμεση, κοντά στην γκαλερί Modern Tate.

Ο Ισπανός ποζάρει με την RC213V του, στη γέφυρα. Προσέξτε την πινακίδα "προς Silverstone".

Στη σκιά του καθεδρικού του Αγίου Παύλου.

O Marc Marquez στη Millennium Bridge

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση, για την προώθηση του GP του Silverstone, ο Marc Marquez έγινε ο πρώτος άνθρωπος που διέσχισε την πεζογέφυρα Millennium Bridge στο Λονδίνο καβάλα σε μοτοσικλέτα!

 
Από τη... γέφυρα της Τσακώνας, του προηγούμενου νέου, στη... Millenium Bridge του Λονδίνου, σε μια πρωτότυπη εκδήλωση για την προώθηση του αγώνα MotoGP του Silverstone! 

Στη σκιά του καθεδρικού του Αγίου Παύλου, δίπλα στην γκαλερί μοντέρνας τέχνης Tate, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP 2013 κατέφθασε μέσα σε αγγλικό Black Cub ταξί, από το οποίο εξήλθε φορώντας ήδη την φόρμα του! Στη συνέχεια ανέβηκε στην πεζογέφυρα περπατώντας, για να συναντήσει τους μηχανικούς του που τον περίμεναν με την RC213V στο αγωνιστικό σταντ της. Η κυκλοφορία φυσικά είχε διακοπεί στη γέφυρα, ενώ στις 2 άκτες του Τάμεση γινόταν το αδιαχώρητο από θεατές και περαστικούς.

Ο Marc Marquez καβάλησε τη μοτοσικλέτα του, φορώντας και το κράνος του, οι μηχανικοί έβαλαν μπροστά την RC213V με τη γνωστή "μίζα" των MotoGP, ο Ισπανός έκλεισε τη ζελατίνα, και διέσχισε τη Millennium Bridge. Μάλιστα, η διάσχιση έγινε 2-3 φορές για τις ανάγκες των καμερών (σε μία διάσχιση είχε και κάμεραμαν να τον ακολουθεί καβάλα σε άλλη μοτοσικλέτα) και αρκετά ήρεμα πρέπει να παραδεχθούμε, δίχως σπιναρίσματα ή σούζες.

Στο τέλος όμως, ο Marquez αντάμειψε όσους είχαν μαζευτεί στην άκρη του Τάμεση, καίγοντας το λάστιχο της μοτοσικλέτας του. Σημειώστε και την έξυπνη χειρονομία των υπευθύνων της εκδήλωσης, που είχαν αναρτήσει στο πλάι της γέφυρας μια πινακίδα που έδειχνε προς το Silverstone, όπου και θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή ο 12ος γύρος του MotoGP 2014.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ