net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένας από τους πρώτους που οραματίστηκαν το μικρό on-off της KTM, ήταν ο Bjorn Hitterdahl.

Ακυρα τα σχέδια για KTM 390 Adventure

Πριν ένα χρόνο, ο Διευθ. Σύμβουλος της KTM, Stefan Pierer, σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στις πιθανότητες παραγωγής ενός μικρού on-off βασισμένου στο Duke 390. Δυστυχώς, δεν φαίνεται να υλοποιείται το όνειρο.

 
To Adventure 390, θα δανειζόταν τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 43 αλόγων του μεσαίου Δούκα αλλά θα εξοπλιζόταν με μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, αναρτήσεις μεγαλύτερης διαδρομής και on-off ελαστικά.

Έπειτα από αυτή την απλή αναφορά του Pierer, οι λάτρεις του είδους ενθουσιάστηκαν  τόσο που ξεκίνησαν να βγάζουν ακόμη και σχέδια για το πως θα μπορούσε να είναι το νέο on-off της KTM.

Πρόσφατα όμως ο Pierer δήλωσε πως: «Από άποψη στρατηγικής, η KTM πάντα έχει υπόψη της νέες εξελίξεις και για αυτό τον λόγο: ποτέ μη λες ποτέ. Προς το παρόν όμως, κάποιο τέτοιο μοντέλο δεν είναι στα σχέδια.»

Αν τελικά η BMW προχωρήσει την συνεργασία της με την ινδική TVS Motor και δώσει μορφή στο μικρό on-off που φημολογείται, εδώ και μερικούς μήνες πως θα ετοιμάσει, ίσως τότε η KTM να σκεφτεί πιο σοβαρά το ενδεχόμενο ύπαρξης ενός μικρού, οικονομικού on-off που όλοι περίμεναν με λαχτάρα.





 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ