net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

Δοκιμάζουμε πρώτοι το Yamaha Majesty S 125

Βολτάρουμε με το LML Star 4T 125 CVT

Οδηγούμε το Skyteam V-Raptor 250

Μεγαλεία, νοσταλγία και ράπτορες

Στο Moto Τρίτη που κυκλοφορεί, δοκιμάζουμε πρώτοι το Yamaha Majesty S 125, βολτάρουμε το ρετρό αυτόματο scooter της LML, Star 4T 125 και οδηγούμε από την πόλη ως το βουνό το V-Raptor 250 της Skyteam.

 
Σε αυτό το τεύχος, δοκιμάζουμε πρώτοι το 125άρι scooter Majesty S της Yamaha. Σύγχρονο design με μια ενδιαφέρουσα μίξη sport και χρηστικών στοιχείων.

Δοκιμάζουμε το LML Star 4T 125 . Ένα scooter που συνδυάζει το κλασικό design –σε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές του- με τοv συγχρονο τετράχρονο κινητήρα και αυτόματη μετάδοση.

Οδηγούμε το V-Raptor 250 από την Skyteam, μια μοτοσικλέτα που καταφέρνει να ξεχωρίζει και να σας μεταφέρει με ένα... αλλιώτικο στιλ, τόσο στους δρόμους της πόλης όσο και στο βουνό.

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στις μοτοσικλέτες που οδηγήσαμε το 1ο εξαμήνο, Μοτοσικλέτες από όλες τις κατηγορίες, που ξεχώρισαν.

Ακόμη, ένα εκτενές αφιέρωμα στα λιπαντικά. Τι πρέπει να γνωρίζετε και πως να φροντίζετε με σωστή λίπανση τον κινητήρα, την καρδιά της αγαπημένης σας μοτοσικλέτας.

Καλοκαιρινή ανασκόπηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP με ό,τι έχει γίνει στις πίστες του κόσμου τους περασμένους μήνες και την πορεία του «φαινόμενου» Marquez.

Στο ένθετο Bike-Τρίτη αυτού του τεύχους σας ταξιδεύουμε 18 χρόνια πριν, στον 79ο Γύρο Ιταλίας ενώ με τον Οδηγό αγοράς ποδηλάτου σας προτείνουμε αρκετά μοντέλα για να διαλέξετε το κατάλληλο για το στιλ και την τσέπη σας.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ, υπηρεσίες, αλλά και ταξιδιωτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ