net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To T3 είναι ένα αναβαθμισμένο Wolf 250, με αυξημένο κυβισμό, και με την προσθήκη ABS της Bosch. Ελπίζουμε να το δούμε και στην ευρωπαική αγορά.

Σε πρώτο πλάνο η έκδοση CR (Cafe Racer) του ρετρό SB 300, και δίπλα του η έτερη έκδοση, δίχως φέρινγκ, μονόσελο, κλπ.

Μονοκύλινδρο, ρετρό, εμφανίσιμο, με χυτές ζάντες (ίσως να ταίριαζαν καλύτερα οι ακτίνες εδώ), στα 300 κυβικά. SYM SB 300.

Όμορφη και η special εορταστική έκδοση για τα 60 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, σε κόκκινη-μαύρη διχρωμία, και με διάφορα έξτρα αξεσουάρ.

Υψηλή ποιότητα κατασκευής, και όμορφες λεπτομέρειες -όπως το κάλυμμα της σέλας συνεπιβάτη εδώ- χαρακτηρίζουν το SB.

Σε λευκό χρώμα τα αναλογικά "ρολόγια" των ρετρό SB, με δύο ψηφιακές οθόνες για έξτρα πληροφορίες.

Τρεις νέες μοτοσικλέτες από τη SYM

Μπορεί να γνωρίζουμε τη SYM κυρίως για τα scooter της, όμως πριν λίγες ημέρες, η εταιρεία από την Ταιβάν παρουσίασε τρεις πολύ ενδιαφέρουσες νέες μοτοσικλέτες στα 300 κυβικά εκατοστά!

 
Οι τρεις νέες, μονοκύλινδρες μοτοσικλέτες της SYM είναι το T3, και οι SB 300 και SB 300 CR. Το T3 είναι το γνωστό σε εμάς μονοκύλινδρο street μοντέλο Wolf, με αυξημένο κυβισμό κινητήρα στα 278κ.εκ. (ήταν 249,4 προηγουμένως) σύμφωνα με τη νέα μόδα των 300 κυβικών εκατοστών. 

Πέρα από τον αυξημένο κυβισμό, και τη νέα ανακοινώσιμη ιπποδύναμη των 27,2 ίππων (από 25,7 στην έκδοση των 250 κυβικών) το T3 διαθέτει επίσης και το τελευταίας γενιάς σύστημα ABS 9.1 της Bosch. Δυστυχώς καθώς επισήμως δεν υπάρχουν ακόμα τεχνικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες από τη SYM, δεν γνωρίζουμε τυχόν άλλες αλλαγές του T3 σε σχέση με το προηγούμενο Wolf 250 -αν και εξωτερικά δείχνει απαράλλαχτο με το 250.

Πέρα όμως από το αναβαθμισμένο Wolf (T3), η SYM παρουσίασε και δύο ακόμα μοντέλα στα 300 κυβικά εκατοστά, αλλά σε περισσότερο ρετρό ύφος, τα SB 300 και SB 300 CR. Το CR είναι η Cafe Racer έκδοση του SB 300, με μισό φέρινγκ και άλλες λαχταριστές λεπτομέρειες, όπως το αφαιρούμενο κάλυμμα της σέλας συνεπιβάτη που το μετατρέπει σε μονόσελο. Παράλληλα, παρουσιάστηκε και μια special έκδοση του SB300 σε όμορφη κόκκινη-μαύρη διχρωμία, ειδικά για τον εορτασμό των 60 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας. Κι αν για το Wolf είχαμε ελάχιστα στοιχεία, για τα SB δεν έχουμε... σχεδόν τίποτα. Όμορφα και τα δύο SB με μικρή παραφωνία τις ακτινικές δαγκάνες, που δεν συνάδουν με το συγκεκριμένο στιλ μοτοσικλετών. 

Οι τρεις νέες μοτοσικλέτες της SYM προορίζονται για την Ταιβάν, για την ώρα, όμως θα θέλαμε πολύ να τις δούμε και επί ευρωπαικού εδάφους. Άλλωστε τα νούμερα ταξινομήσεων των Wolf 125 και 250 στη χώρα μας δεν είναι καθόλου αμελητέα. Θα επανέλθουμε μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ