net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Από 28 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου, στη Σύρο, θα διεξαχθεί η 3η Συνάντηση Ladies and Friends

3η Συνάντηση Ladies & Friends στη Σύρο

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μια διοργάνωση αφιερωμένη στις γυναίκες αναβάτριες θα διεξαχθεί -αυτή τη φορά στην Σύρο, από 28 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου. Καλεσμένοι, όλοι οι φίλοι και φίλες των δύο τροχών.

 
Με αφετηρία την αγάπη τους για τους δύο τροχούς, η ομάδα Greek Ladies on the road, για 3η συνεχόμενη χρονιά,  έχουν φροντίσει να οργανώσουν  ένα πλήρες τριήμερο, που περιλαμβάνει: ειδικές τιμές σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ειδικές τιμές για τη διαμονή σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, χώρο για ελεύθερο κάμπινγκ στο Ταρσανά Ερμούπολης, όπου θα διεξαχθεί μεγάλο μέρος των εκδηλώσεων, με όλες τις απαιτούμενες ανέσεις.

Στις εκδηλώσεις της διοργάνωσης φέτος, θα συμπεριλαμβάνεται έκθεση ιστορικών μοτοσυκλετών και οχημάτων από το σύλλογο «Syros Enfield», beach party με μπάρμπεκιου και ζωντανή μουσική, κληρώσεις με δώρα για όλους τους/τις συμμετέχοντες και σαν αποκορύφωμα, το «2 Wheel Catwalk», όπου θα γίνει παρουσίαση της κάθε αναβάτριας με τη μοτοσικλέτα της.

Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι 28 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου. Ως τελική προθεσμία υποβολής συμμετοχών έχει καθοριστεί η 25η Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Greek Ladies on the Road

3rd Ladies and Friends Meeting (Facebook Event)

Η ΑΦΙΣΑ της διοργάνωσης

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ