net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τα 3D σχέδια ενός νέο on-off της Yamaha, βασισμένο σε αρκετά χαρακτηριστικά του MT-09

Μπροστινή ανάρτηση με πιρούνι μεγαλύτερης διαδρομής από το απλό MT-09, χούφτες, μεγαλύτερο τιμόνι και ανεμοθώρακας είναι οι διαφορές

Τον ίδιο κινητήρα, την ίδια εξάτμιση, πλαίσιο και ψαλίδι, αλλά διπλή σέλα δύο επιπέδων, για αυτή τη περίπτωση θέλουν οι σχεδιαστές

Ετοιμάζει MT-09 on-off η Yamaha;

Τρισδιάστατα σχέδια κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, απεικονίζοντας ένα Yamaha βασισμένο στο MT-09, με πιο on-off αισθητική. Όπως και με άλλα μοντέλα, έτσι και με αυτό, το μυστήριο θα λυθεί στις ερχόμενες εκθέσεις.

 
Με μερικές –ορατές- διαφορές, την μπροστινή ανάρτηση μεγαλύτερης διαδρομής, το ψηλότερο τιμόνι, τις χούφτες, την διπλή σέλα δύο επιπέδων, το μισό φέρινγκ και τον ανεμοθώρακα, το 3D μοντέλο των φωτογραφιών δανείζεται το ίδιο πλαίσιο, ψαλίδι, εξάτμιση αλλά και τον τρικύλινδρο κινητήρα του MT-09.

Το ινδονησιακό tmcblog, που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, αναφέρεται σε ένα μελλοντικό Yamaha MT-09X, κι εμείς οι υπόλοιποι θα περιμένουμε τις εκθέσεις του Μιλάνο και της Κολωνίας αφού, όσο πλησιάζει η ώρα τους, τόσο περισσότερες φήμες κυκλοφορούν και η φαντασία των σχεδιαστών οργιάζει!

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ