net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με ελπίδες για νέους μελλοντικούς τίτλους, ο Lorenzo υπέγραψε για άλλα δύο χρόνια με την Yamaha

Lorenzo: Δύο χρόνια ακόμα με Yamaha

Ο αναβάτης της Movistar Yamaha MotoGP και η Yamaha Motor ανακοίνωσαν -πλέον και επίσημα- την ανανέωση της συμφωνίας τους για τις επόμενες δύο αγωνιστικές σεζόν 2015 – 2016, όπου θα οδηγεί μαζί με τον Rossi.

 
Ίσως να το έπαιζε δύσκολος στην αρχή, ίσως να συζητούσε και με άλλες ομάδες, ίσως να περίμενε μια καλύτερη προσφορά; Όπως και να’χει, η λύση βρέθηκε και ο 27χρονος Ισπανός αναβάτης επέλεξε να τρέχει με τα χρώματα της Yamaha για τα επόμενα δύο χρόνια, δηλώνοντας αισιόδοξος πως η συνεργασία αυτή μπορεί να αποφέρει και άλλους τίτλους για την Yamaha.

Jorge Lorenzo: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι επιτέλους σε θέση να κάνω αυτή την ανακοίνωση. Είναι μεγάλη ανακούφιση το να μπορώ να είμαο πλέον πλήρως επικεντρωμένος στην υπόλοιπη φετινή σεζόν, γνωρίζοντας πως η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για δύο ακόμη χρονιές. Πάντα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου με την Yamaha και πιστεύω ακράδαντα πως μαζί μπορούμε να παλέψουμε και για τρίτο τίτλο.»

Lin Jarvis: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταλήξαμε στη συμφωνία να συνεχίσουμε για δύο επιπλέον χρόνια με τον Jorge στην Movistar Yamaha MotoGP. Το νέο συμβόλαιο επεκτείνει την μέχρι τώρα 7ετή συνεργασία μας. Ξεκίνησε μαζί μας σαν rookie το 2008 και από τότε καταφέραμε πολλά πράγματα μαζί, συμπεριλαμβανόμενων 31 νικών GP και δύο Παγκόσμιους τίτλους το 2010 και 2012. Φέτος, η σεζόν ήταν δύσκολη μέχρι στιγμής για τον Jorge, όμως ελπίζω πως αυτή η επιβεβαίωση της νέας συμφωνίας θα του δώσει την ηρεμία που χρειάζεται ώστε να αφοσιώσει το 100% της ενέργειάς του στους αγώνες που απομένουν.»

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ