net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ε2 2014 Γάλλος Pierre Alexandre (Pela) Renet, ποζάρει χαρούμενος με την Εργοστασιακή Ομάδα Bel-Ray Husqvarna.

"Δεν είμαι χαρούμενος με την απόδοση μου σε αυτό τον αγώνα, όμως το αποτέλεσμα ήρθε, και κέρδισα τον δεύτερο Παγκόσμιο Τίτλο μου", δήλωσε ο Renet.

Pela Renet με Husqvarna Πρωταθλητής Ε2

Ώρα γιορτής για την Εργοστασιακή Ομάδα Bel-Ray Husqvarna, στον έκτο και προτελευταίο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro της FIM στο Lumezzane της Ιταλίας, καθώς ο Pela Renet διασφάλισε τον τίτλο Enduro 2!

 
Μπαίνοντας στον αγώνα με 34 βαθμός πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα, ο Pela Renet ήταν σίγουρος ότι θα τα καταφέρει στην Ιταλία. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να τερματίσει μπροστά από τον Johnny Aubert, και ο αναβάτης της Husqvarna έκανε ακριβώς αυτό. Στο τέλος της Πρώτης Μέρας τερμάτισε στην δεύτερη θέση, αποκτώντας το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την δεύτερη μέρα.
 
Με καταρρακτώδη βροχή και κάτω από δυσμενείς συνθήκες ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος για όλους. Η πίεση έπαψε να είναι έντονη όταν ο Aubert αποχώρησε από τον αγώνα νωρίς το πρωί. Πιέζοντας ο Renet και ακολουθώντας μια έξυπνη και καλά υπολογισμένη πολιτική οδήγησης, τερμάτισε τρίτος πάνω στην FE 450 και βρέθηκε αγκαλιά με τον Παγκόσμιο Τίτλο Enduro 2.

Για τη Husqvarna η χαρά ολοκληρώθηκε όταν ο Thomas Oldrati εξασφάλισε μια θέση στο βάθρο στην κατηγορία Enduro 1. Την πρώτη μέρα ο Ιταλός αναβάτης δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη τριάδα αλλά την δεύτερη οδήγησε καλά και ανέβηκε στο βάθρο μπροστά στο κοινό της πατρίδας του. 

Φωτό: Arnaud Haudiquert

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ