net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ακατάλληλη κρίθηκε η πίστα της Ν. Αφρικής, κάνοντας τα πράγματα δύσκολα για τη Dorna

Ο αγώνας του Qatar θα είναι και ο τελευταίος της σεζόν, με την απονομή να ακολουθεί την επόμενη ημέρα.

WSBK: Ακύρωση του αγώνα Ν. Αφρικής

Για άλλη μια φορά ανανεώνεται το ημερολόγιο του πρωταθλήματος SBK 2014. Η πίστα Phakisa Freeway δεν κατάφερε να κριθεί κατάλληλη για την διεξαγωγή του αγώνα, με την Dorna να ψάχνει απεγνωσμένα για λύση.

 
Η Dorna και η FIM ψάχνουν μια πίστα για να αντικαταστήσει τον ακυρωμένο γύρο της Ν. Αφρικής αλλά, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, και με την προσέλευση του κόσμου στους αγώνες να είναι απογοητευτική, θα είναι πολύ δύσκολο.

Και ενώ ακυρώνεται ο γύρος της Ν. Αφρικής, εγκρίνεται ο αγώνας στο Qatar, ο οποίος θα διεξαθεί τη νύχτα όπως και στα MotoGP. Καθώς θα είναι και ο τελευταίος γύρος του πρωταθλήματος, η παραδοσιακή τελετή απονομών θα γίνει την Δευτέρα, μετά το σαββατοκύριακο των αγώνων, και όχι αργά τη νύχτα.

Μπορεί, η ακύρωση του αφρικανικού γύρου να μην έχει άμεσο αντίκτυπο στην γενική κατάταξη του πρωταθλήματος Superbike, θα μπορούσε όμως να έχει στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Supersport αφού, με τρεις γύρους να απομένουν, ο αναβάτης της PATA Honda, Michael van der Mark, κρατάει το προβάδισμα με 53 πόντους διαφορά. Κάτι που σημαίνει πως ο Ολλανδός χρειάζειται 2 παραπάνω πόντους από τον Jules Cluzel -που βρίσκεται στην δεύτερη θέση- για να κατακτήσει τον τίτλο...

 

SUPERBIKE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ