net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έπειτα από 9 χρόνια συνεργασίας, το λογότυπο της Red Bull θα φιλοξενείται πάνω στις μοτοσικλέτες της Repsol Honda

HRC & Red Bull: Επέκταση συνεργασίας

Το Red Bull θα δίνει φτερά στη Repsol Honda (αν και νομίζουμε πως ο Marquez υπέρ-καταναλώνει) ως το επίσημο ποτό ενέργειας της εργοστασιακής ομάδας MotoGP, με το λογότυπο να κοσμεί τις μοτοσικλέτες από το 2015.

 
Οι δύο εταιρίες έχουν συνεργαστεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων εννέα χρόνων, όμως το λογότυπο της Red Bull δεν φιλοξενήθηκε ποτέ πριν πάνω στις μοτοσικλέτες της Repsol Honda, παρά το γεγονός ότι υποστήριζε και τους δύο αναβάτες της, Marc Marquez και Dani Pedrosa, με ατομικές χορηγίες.

Πρόκειται για την πιο πρόσφατη κίνηση στον ανταγωνισμό που μαίνεται μεταξύ των ενεργειακών ποτών που κυριαρχούν ως χορηγοί στο MotoGP, όπως και σε αρκετά ακόμη πρωταθλήματα μοτοσικλέτας. Red Bull, Monster Energy, Rockstar και άλλες μάρκες ανταγωνίζονται για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία της διοργάνωσης.

Τέτοιες ανακοινώσεις, όπως της Red Bull με την HRC, θεωρούνται ως θετικό σημάδι για την βιωσιμότητα του MotoGP μέσω του παγκόσμιου marketing, με την αυστριακή εταιρία να συνεχίζει να επενδύει όλο και περισσότερο στο άθλημα, χορηγώντας αναβάτες, ομάδες και διοργανώσεις.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ