net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Midual Type 1 θα αποκαλυφθεί στις 17 Αυγούστου.

Με χειροποίητο πάνελ οργάνων και φινίρισμα από ξύλο βελανιδιάς.

... και χαραγμένα δοχεία τρόμπας φρένου.

Αξεσουάρ και μετατροπές για όλα τα γούστα.

To Midual Roadster 900 που πρωτο-παρουσιάστηκε το 1999.

Η Midual ετοιμάζει το Type 1

Μετά από 16 χρόνια απουσίας από τον χώρο, η γαλλική Midual ανακοινώνει το νέο μοντέλο Type 1 το οποίο θα αποκαλύψει στις 17 Αυγούστου, δίνοντάς μας μια γεύση μόνο από μερικές λεπτομέρειες του.

 
Η Midual ιδρύθηκε το 1992 από τους αδερφούς Olivier και Francois Midy και επικεντρωνόταν στην κατασκευή και εξέλιξη εξεζητημένων μοτοσικλετών πολυτελείας. Το 1999 παρουσίασε το Midual Roadster 900, ένα σπορ γυμνό μοντέλο με κινητήρα Boxer των 900 κ.εκ., βασισμένο στην αρχιτεκτονική της βρετανικής εταιρίας Douglas.

Η Douglas ευθυγράμμισε τον κινητήρα με το πλαίσιο -όπως κάνει και η Midual- και ήταν αρκετά δημοφιλής τις δεκαετίες του 1920 και 1930, μένοντας στην παραγωγή έως και το 1960.

Στο επίσημο site της Midual το μόνο που μπορεί κανείς να δει είναι ένα κόκκινο πολυτελές κάλυμμα που κρύβει τη μοτοσικλέτα, χωρίς κανένα τεχνικό χαρακτηριστικό να έχει δημοσιευθεί ακόμα. Το Type 1 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 17 Αυγούστου, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της εταιρείας στη σελίδα τους στο Facebook, στη ετήσια διοργάνωση Pebble Beach Concours d'Elegance στην Καλιφόρνια .

Οι λίγες φωτογραφίες που δίνουν προς το παρόν, απεικονίζουν διάφορες αισθητικές λεπτομέρειες του Type 1. Όπως, πάνελ οργάνων με χειροποίητο φινίρισμα από ξύλο βελανιδιάς, και χαραγμένα δοχεία τρόμπας φρένου, με κάθε λεπτομέρεια της μοτοσικλέτας να έχει υποστεί μεγάλη φροντίδα.

Περισσότερες πληροφορίες, στις 17 Αυγούστου, λοιπόν.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ