net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεγαλύτερη η πίεση για τον φετινό τίτλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, με μόλις δυο γύρους να απομένουν για την ολοκλήρωσή του

Λήξη Πρωτ. Αντοχής στο Le Mans

Η FIM ανακοίνωσε πως, εφόσον δεν βρέθηκε πίστα για να αντικαταστήσει τον 8ωρο αγώνα της Doha, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής 2014 θα ολοκληρωθεί με τον 24ωρο αγώνα του Le Mans.

 
Δύο μόλις γύροι απομένουν, λοιπόν, για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματoς, κάτι που θα κάνει τις μάχες για την κορυφή ακόμα πιο έντονες στην Γερμανία (Oschersleben) και την Γαλλία (Le Mans).

O συντονιστής της επιτροπής αγώνων δρόμου της FIM, Paul Duparc, είπε: «Θέλαμε να είχαμε πάρει αυτή την απόφαση πριν τον 8ωρο της Suzuka. Ελπίζαμε σε έναν πιθανό γύρο στο Estoril και ήμασταν πολύ κοντά στο να προσφέρουμε στους θεατές έναν τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής στην Πορτογαλία. Μέχρι στιγμής, δυστυχώς, αυτή η διοργάνωση δεν είναι πλήρως χρηματοδοτούμενη. Οπότε, οι διοργανωτές FMP (Federação de Motociclismo de Portugal) και FIM προτιμούν να μη συμπεριλάβουν αυτό τον αγώνα στο πρόγραμμα του 2014. Ευελπιστούμε όμως να φέρουμε έναν αγώνα στο Estoril σε μια από τις ερχόμενες σεζόν

Με τον 8ωρο του Oschersleben στις 23 Αυγούστου και τον 24 του Le Mans στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, οι ομάδες θα έχουν συνολικά τέσσερις γύρους για τον φετινό τίτλο.

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1    SRC Kawasaki (Γαλλία)        55.0    
2    Yamaha Racing - GMT 94 – Michelin (Γαλλία)        50.0    
3    Team Bolliger Switzerland #8 (Σουηδία)        37.0    
4    Team Motors Events April Moto (Γαλλία)        35.0    
5    National Motos (Γαλλία)        32.0    
6    Team R2CL (Γαλλία)        24.0    
7    TMC City Bike TRT 27 (Γαλλία)        19.0    
8    Honda Racing (Μ. Βρετανία)        19.0    
9    Maco Racing Team (Σλοβακία)        15.0    
10    Flembbo Leader Team (Γαλλία)        13.0    

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ