net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο World Ducati Weekend παρουσιάστηκε η νέα -πιο άγρια έκδοση του Hypermotard SP

Με αλουμινένιες ζάντες Marchesini 17 ιντσών και ελαστικά Pirelli Diablo Supercorsa SP, διαθέτει ένα από τα κορυφαία πακέτα εξοπλισμού

Φτιαγμένο για την απόλυτη ευχαρίστηση στο δρόμο και την πίστα, το SP λέγεται πως μπορεί να πάρει κλίση μέχρι και 47.5 μοίρες!!

Πλήρως ρυθμιζόμενες, εμπρός και πίσω αναρτήσεις

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές SBK, Troy Bayliss και Carlos Checa αποκάλυψαν το νέο look του Hypermotard SP για το 2015

Ducati Hypermotard SP 2015 στο WDW

Το Hypermotard SP της γκάμας του 2015, παρουσιάστηκε στο φετινό World Ducati Weekend στο Misano. Δίχως μηχανικές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, απλά με νέο χρωματικό συνδυασμό!

 
Η Ducati παρουσίασε το Hypermotard SP το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στα πλαίσια του καθιερωμένης ετήσιας συνάντησης στο World Ducati Weekend και, βάσει των λεγόμενων της ιταλικής εταιρίας, τα χρώματα -εμπνευσμένα από το Ducati Corse- του δίνουν ένα πιο αγωνιστικό και άγριο χαρακτήρα. Το νέο Hypermotard αποκαλύφθηκε από τους παγκόσμιους πρωταθλητές Superbike, Troy Bayliss και Carlos Checa

Το Ducati Hypermotard SP διαθέτει τον τελευταίας τεχνολογίας κινητήρα Testastretta 11°, των 821κ. εκ. και 110 αλόγων, όπως επίσης και ρυθμίσεις για οδήγηση Race, Sport και Wet που αλλάζουν τον τρόπο απόδοσης του κινητήρα αναλόγως τις οδηγικές συνθήκες. Φέρει ρυθμιζόμενο ABS και traction control ενώ για τους πιο τολμηρούς και ταλαντούχους, αναφέρεται πως η κλίση που μπορεί να πάρει στη στροφή, αγγίζει τις 47.5 μοίρες!

Το νέο Hypermotard SP διαθέτει εξοπλισμό υψηλού επιπέδου. Πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι 50 χιλιοστών, πλήρως ρυθμιζόμενη μονή ανάρτηση Öhlins, αλουμινένιες ζάντες Marchesini 17 ιντσών και ελαστικά Pirelli Diablo Supercorsa SP (120/70 εμπρός, 180/55 πίσω). Το φτερό μπροστά και τα καπάκια του κινητήρα είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα ενώ, στεγνή, η μοτοσικλέτα ζυγίζει 171 κιλά.

Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβρη και το κόστος του λέγεται πως θα παραμείνει το ίδιο με το προηγούμενο Hypermotard SP (15.800 ευρώ).

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ