net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στη μέση, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, κατά την παράδοση στην κυκλοφορία της σύνδεσης του λιμένα Πάτρας με την Περιμετρική.

Συνδέθηκε ο λιμένας Πάτρας με την Περιμετρική

Παραδόθηκε, στις 16 Ιουλίου στην κυκλοφορία, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων, Στράτου Σιμόπουλου, η σύνδεση του λιμένα της Πάτρας με την Περιμετρική, μέσω των Παραγλαυκίων οδών.

 
Αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του σημαντικού, για την πόλη, έργου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων δήλωσε: «Σήμερα το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, παραδίδει σε χρήση τη σύνδεση του λιμανιού της Πάτρας, μέσω των Παραγλαυκίων αρτηριών, με την Παράκαμψη Πάτρας. Πρόκειται για έργο το οποίο αναβαθμίζει το λιμάνι της Πάτρας, αλλά και σε συνδυασμό με τη σύνδεση Διακονιάρη με την Παράκαμψη Πάτρας και την επέκταση του επιβατικού τμήματος του λιμανιού, ανακουφίζει κυκλοφοριακά την πόλη. Παράλληλα, με την ολοκλήρωση σε δύο χρόνια των εργασιών στους οδικούς άξονες της Ολυμπίας Οδού και της Ιονίας Οδού, καθιστούμε την Πάτρα κόμβο συνδυασμένων μεταφορών. Οι πόροι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα χρήματα του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο και συμβάλλουν τόσο στην ανάπτυξη της χώρας όσο και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της».

Αμέσως μετά, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, Γιώργος Διδασκάλου, ανέφερε: «Με την παράδοση στην κυκλοφορία του κόμβου του Γλαύκου και τη σύνδεση του λιμανιού με τη ευρεία παράκαμψη της Πάτρας, ολοκληρώνεται ένα σημαντικό, για όλη τη Δυτική Ελλάδα, έργο, ενώ, παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη ένας σημαντικός αριθμός άλλων μεγάλων έργων στην περιοχή.».

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ