net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το R 1200 GS παραμένει το Best Seller μοντέλο της εταιρίας

Το νέο R nineT, που ξεκίνησε να κυκλοφορεί πριν από τρεις μήνες, ξεπέρασε κάθε προσδοκία στις πωλήσεις

BMW: Ανοδική πορεία στις πωλήσεις 6μήνου

Η BMW Motorrad σημείωσε άνοδο το πρώτο εξάμηνο φέτος με 70.978 πωλήσεις μοτοσικλετών και maxi scooter, και με μια αύξηση 9,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο όπου πουλήθηκαν 64.941 μονάδες.

 
Ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της BMW Motrrad, Hainer Faust δηλώνει: «Επιτύχαμε μια άνοδο -ρεκόρ για το φετινό πρώτο εξάμηνο. Δεν έχουμε πουλήσει ποτέ τόσα πολλά οχήματα στους πρώτους έξι μήνες της χρονιάς. Με μια αύξηση 9,3% το πρώτο μισό του 2014, το μόνο που μένει είναι να παραμείνουμε σε αυτό τον δρόμο ώστε να σημειώσουμε άνοδο στις πωλήσεις όλης της χρονιάς.»

Το best seller μοντέλο της βαυαρικής εταιρίας συνεχίζει να είναι το BMW R 1200 GS. Περίπου 15.000 μοτοσικλέτες έχουν διανεμηθεί στους αντιπροσώπους παγκοσμίως μέχρι τον Ιούνιο. Στη δεύτερη και τρίτη θέση ακολουθούν τα δυο νέα μοντέλα boxer, R 1200 GS Adventure και R 1200 RT με 9.708 και 7.420 μονάδες αντίστοιχα. Το R nineT, που ξεκίνησε να κυκλοφορεί τον Μάρτιο, ξεπέρασε κάθε προσδοκία στις πωλήσεις, με 4.114 κομμάτια!

Αυτά τα νέα μοντέλα, όπως επίσης και όλη η σειρά μοτοσικλετών της BMW Motorrad βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο 14ο Motorrad Days Garmisch- Partenkirchen την περασμένη εβδομάδα, με έναν μεγάλο αριθμό αναβατών να τα επιλέγει για test-ride. Εκτός από τις μοτοσικλέτες, και συγκεκριμένα το maxi scooter C Evolution, εντυπωσίασε τους αναβάτες με το ηλεκτρικό του σύστημα κίνησης και τις δυναμικές επιδόσεις του. Περίπου 40.000 επισκέπτες επισκέφθηκαν έναν από τα μεγαλύτερα event του κόσμου, που διοργανώνει η BMW, και πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους δοκιμάζοντας τα μοντέλα της γκάμας της γερμανικής κατασκευάστριας.

«Η συνάντηση της κοινότητας μας στο Garmisch- Partenkirchen κάθε χρόνο, αποδεικνύει ξανά και ξανά, πόσο διαφορετικό είναι το σύμπαν της BMW Motorrad. Το Motorrad Days είναι μια σημαντική πλατφόρμα για εμάς, ώστε να  εντοπίζουμε τις νέες τάσεις και να ερχόμαστε σε επαφή με τους πελάτες μας,» συμπλήρωσε ο Heiner Faust.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ