net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια οικονομική, όσο και θεαματική μορφή αγώνων που θα μπορούσε να έχει απήχηση και στη χώρα μας.

MotoGymkhana με KTM 690 Duke

Χαζέψτε έναν δαιμονισμένο Ιάπωνα αναβάτη, καβάλα σε ένα KTM 690 Duke να πραγματοποιεί ασύλληπτες μανούβρες και ταχύτατα σλάλομ σε αγώνα MotoGymkhana, και μάλιστα... στο βρεγμένο!

 
Το MotoGymkhana είναι μια μορφή αγώνων, δημοφιλέστατη στο εξωτερικό και δη στην Ιαπωνία, όπου αναβάτες δικύκλων κάνουν extreme slalom ανάμεσα από κορίνες, με μοτοσικλέτες παραγωγής, και με αντίπαλο το χρόνο.

Είναι μία μορφή αγώνων ιδιαίτερα προσιτή σε όλους και σε όλες, αφού πέρα από προστατευτικό εξοπλισμό αναβάτη, και ίσως κάγκελα κινητήρα και "μανιτάρια" για τη μοτοσικλέτα δεν απαιτεί άλλα σημαντικά έξοδα. Στους αγώνες MotoGymkhana μπορούν να συμμετέχουν δίκυκλα ΟΛΩΝ των κατηγοριών, από scooter μέχρι... cruiser! Παρόλα αυτά είναι αρκετά απαιτητικοί αγώνες όσον αφορά στην αθλητική κατάσταση του αναβάτη, καθώς το σλάλομ γίνεται με απίστευτη ταχύτητα, με τον αναβάτη να "πετάει" δεξιά-αριστερά τη μοτοσικλέτα όσο πιο γρήγορα μπορεί. Επίσης αποτελεί άριστη μορφή εξάσκησης ισορροπίας, ακρίβειας, ταχύτητας ελιγμών και άλλων ικανοτήτων, χρησιμότατων στην καθημερινή οδήγηση.

Απολαύστε τον Ιάπωνα αναβάτη του KTM 690 Duke να κάνει τέρατα και σημεία, σε βρεγμένο οδόστρωμα!

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ