net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στις 13 Ιουνίου το απίθανο Concept Store Motoplex, του ομίλου Piaggio, άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό.

Το MotoPlex αποτελεί ένα φόρο τιμής στις πιο σημαντικές μάρκες του Ομίλου - Aprilia, Piaggio, Vespa & Moto Guzzi.

Επίσημοι καλεσμένοι στα εγκαίνια του Motoplex ήταν οι εργοστασιακοί πιλότοι της Aprilia, Marco Melandri και Sylvain Guintoli.

Στο Motoplex ο επισκέπτης θα βρει δύο πραγματικά lounges, όπου μπορεί να καθίσει και να θαυμάσει βίντεο σε μεγάλες οθόνες.

Το MotoPlex, είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σημείο πώλησης ή εκθεσιακό χώρο, καθώς αποτελεί έναν ολοκληρωμένο πόλο έλξης για τους λάτρεις των 2 τροχών.

Ουσιαστικά το Motoplex αποτελεί μία προεπισκόπηση για το πώς θα μοιάζουν τα σημεία πώλησης του Ομίλου μέσα στα επόμενα χρόνια.

Motoplex. Νέο concept store Piaggio

Το Motoplex, το νέο concept store του ομίλου Piaggio, άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Μάντοβα, με επίσημους καλεσμένους τους Marco Melandri και Sylvain Guintoli.

 
Το σήμα για την έναρξη της γιορτής του Motoplex δόθηκε από τους πιλότους της Aprilia Racing Team, Marco Melandri και Sylvain Guintoli, οι οποίοι μοιράστηκαν τον ίδιο ενθουσιασμό με τους χιλιάδες Vespisti που παραβρέθηκαν στα λαμπερά εγκαίνια του νέου concept store του Ομίλου
Το MotoPlex αποτελεί ένα φόρο τιμής στις πιο σημαντικές μάρκες του Ομίλου - Aprilia, Piaggio, Vespa & Moto Guzzi, καθώς και στα εκατομμύρια των αναβατών και ιδιοκτητών τους ανά τον κόσμο. Το MotoPlex, είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σημείο πώλησης ή εκθεσιακό χώρο, καθώς αποτελεί έναν ολοκληρωμένο πόλο έλξης για τους λάτρεις των 2 τροχών: 1.300 τετραγωνικά μέτρα με 46 εκθεσιακά οχήματα, δύο πραγματικά lounges, όπου μπορεί κανείς να καθίσει και να θαυμάσει βίντεο σε μεγάλες οθόνες, μπαρ, και δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης διοργανώσεων μέσω web streaming, στα δύο μεγάλα video wall 138 ιντσών.

Ουσιαστικά αποτελεί μία προεπισκόπηση για το πώς θα μοιάζουν τα σημεία πώλησης του Ομίλου μέσα στα επόμενα χρόνια, όχι μόνο στην Ευρώπη, όπου ο Όμιλος έχει ηγετική θέση, αλλά και στις ΗΠΑ (όπου η Vespa είναι το πιο δημοφιλές σκούτερ) και σε απομακρυσμένες αγορές  όπως το Βιετνάμ, η Ινδία, και η Νοτιοανατολική Ασία, όπου η βιομηχανική και εμπορική παρουσία του Ομίλου αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, καθώς καθιερώνεται ως αυθεντικό έμβλημα της ιταλικής προέλευσης.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ