net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

o κινητήρας του MXU 1.70 Green Line έχει ρυθμιστεί κατάλληλα προκειμένου να αποδίδει τη ροπή του σε χαμηλότερες στροφές.

Αποτέλεσμα των νέων ρυθμίσεων στον κινητήρα, η μείωση των κραδασμών, η αύξηση της αξιοπιστίας και η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Το κιβώτιο του MXU 1.70 Green Line διαθέτει επιλογή και για όπισθεν.

Ψηφιακή οθόνη με πληθώρα ενδείξεων.

Δισκόφρενο στο πίσω φρένο.

Πολυεδρικά τα κρύσταλα των φλας.

Kymco MXU 1.70 Green Line

Το νέο entry level όχημα παντός εδάφους της Kymco είναι ένα ATV που εκπληρώνει με ευκολία μια πλειάδα ρόλων, από μια απλή βόλτα μέχρι ακόμα και σκληρή επαγγελματική χρήση. Καλώς όρισες MXU 1.70 Green Line!

 
Οι τεράστιες σχάρες μπροστά-πίσω αντέχουν να σηκώσουν μεγάλα βάρη και ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας του νέου MXU 1.70 Green Line υπόσχεται ότι θα τα καταφέρει με χαρακτηριστική ευκολία σε ότι κι αν του ζητηθεί. 

Κάτω από την έκδοση με την ονομασία “Green Line”, o μονοκύλινδρος τετράχρονος κινητήρας του έχει ρυθμιστεί κατάλληλα προκειμένου να αποδίδει τη ροπή του σε χαμηλότερες στροφές. Αποτέλεσμα αυτού η άνευ κραδασμών λειτουργία, η αύξηση της αξιοπιστίας και η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. 

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει πλήρη ψηφιακό πίνακα οργάνων και σχάρες εμπρός-πίσω, που διευκολύνουν την καθημερινή, ιδιωτική ή και επαγγελματική, μετακίνηση και χρήση. 

Σημαντικότατο είναι το γεγονός πως μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου, καίριο στοιχείο επιλογής από ένα μεγάλο κοινό που “φοβάται” να κυκλοφορήσει με μηχανοκίνητο δίκυκλο.

Το MXU 1.70 Green Line είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα (Λευκό, Μαύρο, Πράσινο) και η τιμή του είναι 3.245 Ευρώ πλέον ενδεικτικό τέλος ταξινόμησης 64,29 Ευρώ.

Kαλύπτεται με διετή ολική εγγύηση και από την αντιπροσωπεία δίνεται η δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με κάρτα ή χρηματοδότησης μέχρι 72 μήνες!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε 
στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες 

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ