net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ποια είναι η αγαπημένη σας διαδρομή;

Πείτε μας τη γνώμη σας: Καιρός για βόλτα, αλλά πού;

Ο καιρός πλέον έχει στρώσει για τα καλά και η ώρα για να πάρουμε τους δρόμους και να ευχαριστηθούμε μια όμορφη βόλτα έφτασε. Για αυτό θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας τις αγαπημένες σας διαδρομές!

 
Η όρεξη για βόλτα και ταξίδι κάνει πιο έντονη από ποτέ την παρουσία της τώρα που ο καιρός επιτέλους έστρωσε. Ευκαιρία λοιπόν να πάρουμε τα βουνά ή να βρεθούμε κοντά σε μια παραλία φτάνοντας βέβαια εκεί από την αγαπημένη μας διαδρομή η οποία, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι και το «τιμώμενο πρόσωπο»! Ποια όμως είναι αυτή; Σας προτρέπουμε να την μοιραστείτε μαζί μας και φυσικά με τους υπόλοιπους διαδικτυακούς φίλους μας/σας. Έτσι θα έχουμε όλοι περισσότερες επιλογές τα Σαββατοκύριακα που έρχονται! 

Πείτε μας λίγα λόγια για αυτή και κυρίως τι είναι αυτό που σας αρέσει πιο πολύ σε αυτή τη διαδρομή. Το τοπίο; Η χάραξή της που κολάζει και…Θιβετιανό μοναχό; Τα πεντανόστιμα σουβλάκια της καντίνας που βρίσκεται στη μέση του πουθενά; Ποια διαδρομή που δεν έχετε καταφέρει να κάνετε ακόμη, έχετε βάλει στο πρόγραμμά σας; Θα πάτε μόνος σας ή με παρέα; Από χώμα από άσφαλτο ή και τα δύο; Το δίκυκλο που έχετε σας εμποδίζει να την ευχαριστηθείτε περισσότερο ή όχι (π.χ. με παπί στο χώμα).

 

????? ??? ?? ????? ??? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ