net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Για τους ιδιοκτήτες νέων Ducati τα σεμινάρια οδήγησης είναι δωρεάν. Για τους υπόλοιπους προσφέρονται σε προνομιακές τιμές.

Ducati Riders Academy: Δηλώστε συμμετοχή!

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ακόμη και δωρεάν μαθήματα για τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία της Ducati στους αναβάτες της μέσω της Ducati Riders Academy.

 
Ειδικότερα, αυτή η πολύ σημαντική υπηρεσία προστίθεται στις ενέργειες της ελληνικής αντιπροσωπείας στο πλαίσιο αναβάθμισης των after sales υπηρεσιών της.

Η Kosmocar A.E., επίσημος εισαγωγέας των μοτοσικλετών Ducati στην Ελλάδα πραγματοποιεί αυτά τα μαθήματα σε συνεργασία με τη σχολή Ασφαλούς οδήγησης του Θανάση Χούντρα, «Riding School». Έτσι οι Ducatisti, νέοι και παλιοί, μπορούν να απολαμβάνουν πλέον ακόμη περισσότερο τα μοντέλα της ιταλικής εταιρίας κάνοντάς το παράλληλα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τα μαθήματα προσφέρονται σε προνομιακές τιμές για τους κατόχους Ducati που ξεκινούν από την δωρεάν παροχή σε νέους ιδιοκτήτες, τιμή 90 ευρώ για τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες και τιμή 60 ευρώ για τα μέλη του DOC. Επισημαίνουμε ότι η λιανική αξία των συγκεκριμένων σεμιναρίων είναι 160 ευρώ.

Το πρόγραμμα των ημερίδων του Ducati  Riders Academy περιλαμβάνει 8 ημερίδες – εκ των οποίων οι 2  έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα για τη χρονιά έχει ως εξής:

Σεμινάριο/Ημερομηνία 

3) 4 Μαΐου
4) 1 Ιουνίου
5)13 Ιουλίου
6)14 Σεπτεμβρίου
7) 12 Οκτωβρίου
8) 15 Νοεμβρίου

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ