net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια νέα ενότητα που παρουσιάζει κλασικές μοτοσικλέτες στην κατάσταση που βρέθηκεαν πρόσθεσε στην ιστοσελίδα του το Motorcycle Яepublik.

Η Indian Powerplus του 1916 που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η πρώτη που θα φιλοξενηθεί στην ενότητα Barnfinds.

Ελληνικό Μουσείο Μοτοσικλέτας: Εμπλουτίζεται

Μία νέα ενότητα προστέθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του «Motorcycle Яepublik», του Ελληνικού Μουσείου Μοτοσικλέτας, το οποίο δημιουργήθηκε από τη Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας.

 
Η νέα ενότητα στην ιστοσελίδα του Μουσείου ονομάζεται «Barnfinds» και  θα φιλοξενεί μοτοσικλέτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο γκαράζ των μελών της λέσχης, στην κατάσταση που τις βρήκαν! 

Οι εν λόγω μοτοσικλέτες, όταν αποκατασταθούν, θα προστεθούν στη συλλογή του Μουσείου, οι εργασίες για το οποίο βρίσκονται στην τελική τους φάση. Προς το παρόν μπορείτε να θαυμάσετε τις μοτοσικλέτες που θα φιλοξενηθούν εκεί μέσω της ιστοσελίδας του «Motorcycle Яepublik».

Πρώτη μοτοσικλέτα που φιλοξενεί η ενότητα «Barnfinds» είναι μια Indian Power Plus του 1916 η οποία φέρει και side car και όπως μας πληροφορούν οι άνθρωποι της λέσχης είναι ήδη σε εξαιρετική κατάσταση (για τα δεδομένα των ανθρώπων που ασχολούνται με την αναπαλαίωση), κάτι που μπορείτε να δείτε και εσείς στις σχετικές φωτογραφίες.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα που θα αγαπήσουν σίγουρα όλοι οι φίλοι των δύο τροχών. Σπάνια δίνεται η δυνατότητα να θαυμάσει κανείς κλασικές μοτοσικλέτες στην  κατάσταση που βρέθηκαν και φυσικά, να τις συγκρίνει-μετά την αναπαλαίωσή τους-με το τελικό και συνήθως εκπληκτικό αποτέλεσμα.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ