net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Καλό νέο για τους πιλότους των IMR. Συμμετοχή από Ελλάδα σε αγγλικά πρωταθλήματα και το αντίστροφο.

Αναμένουμε να δούμε και φέτος τη διεξαγωγή ενός ακόμα MiniGP Cup, αλλά και ενιαίου κυπέλλου με μοτοσικλέτες IMR!

Συνεργασία IMR Greece και IMR UK

Ανακοινώθηκε πολλά υποσχόμενη συνεργασία της IMR UK και της IMR Greece, με ανταλλαγή πιλότων σε Minigp πρωταθλήματα που θα διοργανωθούν σε Αγγλία και Ελλάδα.

 
Με αυτή τη συνεργασία δίνεται η δυνατότητα σε νέα παιδιά που είναι κάτοχοι Minigp IMRνα γνωρίσουν νέες πίστες, πέρα από εκείνες της χώρας τους, και να αποκτήσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη εμπειρία στην αγωνιστική οδήγηση. Την ίδια δυνατότητα δίνει και η μητρική εταιρία στην Ισπανία. 

Μοτοσικλέτα, καθώς και τεχνική υποστήριξη στους αγώνες, θα παρέχεται από τον αντιπρόσωπο της κάθε χώρας. Ο ενδιαφερόμενος πιλότος θα πρέπει να έχει μαζί του μόνο τον εξοπλισμό του.

Θυμίζουμε πως οι αγωνιστικές μοτοσικλέτες IMR έρχονται από την Ισπανία και έχουν κερδίσει όλη την Ευρώπη αφού πρωταθλητές του MotoGP και Moto2 τις επιλέγουν για την προετοιμασία τους.

Οι μοτοσυκλέτες της IMR εισάγονται εδώ και 3 χρόνια την Ελλάδα αποκλειστικά από την IMR Greece. Το 2013 διοργανώθηκε στην Ελλάδα, το πρώτο αγωνιστικό event με τις συγκεκριμένες μοτοσικλέτες, με την επωνυμία «MiniGp Cup» -κύπελλο που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα φυτώρια νέων ταλέντων. 

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ