net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Rok Bagoros: Η επιστροφή!

Οκτώ μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο stuntman της KTM επιστρέφει με ένα βίντεο που καταγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε από την αρχή της ατυχίας του μέχρι και την πρώτη του βόλτα.

 
Ο 25χρονος Σλοβένος υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο κατά τη διάρκεια επίδειξης τον περασμένο Αύγουστο στη Αυστρία. Από τότε οι γιατροί του απαγόρευσαν να ανέβει ξανά σε μοτοσικλέτα μέχρι να γίνει καλά με τον Σλοβένο να ξεκινά παράλληλα μια πολύμηνη και επίπονη αποθεραπεία. Αυτοί οι δύσκολοι μήνες αποθεραπείας αλλά και αποχής από τους δύο τροχούς άλλαξαν την καθημερινότητα αλλά και τον ίδιο τον Bagoros, όπως παραδέχεται και ο ίδιος και τον οδήγησαν στο να αγοράσει ακόμη και…τηλεόραση!

Η προσπάθεια να επιστρέψει ξανά σε αυτό που αγαπά περισσότερο καταγράφηκε από τον ίδιο και τους συνεργάτες του και δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τις δυσκολίες (σωματικές και ψυχολογικές) που αντιμετωπίζουν οι αθλητές από έναν σοβαρό τραυματισμό αλλά και το γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει κάποιον από το να κάνει αυτό που θέλει πραγματικά. 

Ο Σλοβένος επιστρέφει στην ενεργό δράση αύριο με επίδειξη στη Σλοβενία! Καλή αρχή Rok!

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ