Συνδυασμός εξειδίκευσης και εμπειρίας!

Διαβάστηκε από 2556 αναγνώστες

Η εταιρία ELECTRIC CENTER MOTO, δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής ηλεκτρικών συστημάτων μοτοσυκλετών για 40 και πλέον χρόνια.

Η πολυετής εμπειρία και η εκτεταμένη τεχνογνωσία , αποτελούν την εγγύηση για την άψογη συντήρηση, αναβάθμιση και επισκευή της μοτοσυκλέτας σας. 

Επισκευή βολάν, μιζών, πηνίων και κάθε είδους ηλεκτρονικής είναι μόνο μερικές από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν. Στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού, κιτ φώτων Xenon και θερμαινόμενων χειρολαβών όπως επίσης και κάθε εργασία που έχει σχέση με το ηλεκτρικό σύστημα της μοτοσυκλέτας σας. Στις εγκαταστάσεις της ΕLECTRIC CENTER MOTO, θα βρείτε  μεγάλη ποικιλία Ιαπωνικών κινητήρων μάρκας Honda, Suzuki, Yamaha και Kawasaki, και υψηλή διαθεσιμότητα σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για όλα τα Ιαπωνικά μοντέλα της αγοράς. 

Τέλος, στην πληρέστατη αποθήκη, θα βρείτε μπαταρίες και ενισχυμένους ανορθωτές για κάθε scooter και μοτοσυκλέτα τόσο Ιαπωνικών όσο και Ευρωπαικών μοντέλων. 

Μια επίσκεψη σας στο συνεργείο μοτοσυκλετών Electric Center Moto είναι αρκετή για να  γνωρίσετε από κοντά την έμπειρη ομάδα των τεχνικών, αλλά και να αποκτήσετε σαφή αντίληψη των υπηρεσιών και των προϊόντων.
 
Electricmotocenter | Ανδρέα Κάλβου 16, Θεσσαλονίκη, T.K. 54630 | T. 2310511669 | Email: [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός